Jump to content

LPK

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

About LPK

  • Birthday 08/18/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LPK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Asta stiu. Tu ai invocat imposibilitatea de a plati la jumate si ai castigat? Fii te rog mai explicit ai putea sa imi lasi un numar de contact in privat sa discutam maine. Multumesc.
  2. Fara data postei sau fara data intocmirii e o diferenta.
  3. Multumesc de info asa o sa fac.
  4. Nu pentru bautura am fost oprit ci pentru neacordare de prioritate unui taxiu oprit in intersectie sa culeaga un client.
  5. Pai legal nu pot contesta fapta pentru ca PV nu are data afisarii ci are data emiterii care este cu 1 zi peste termenul limita de depunere contestatie (15 zile). Acest tip de comunicare ma pune in imposibilitatea de a ma folosi de dreptul de contestatie. Nu am fost in nici un moment interesat sa contest ca nu am primit PV ci pur si simplu nu l-am semnat pentru ca "organul" nu a bienvoit sa treaca la ''alte mentiuni" ce i-am specificat. Ulterior am aflat ca semnatura Pv este de primire si nu de recunoastere a faptei.
  6. Buna ziua, in cazul in care am refuzat sa semnez un proces verbal emis de un agent de la circulatie, care ar fi ordinea legala a metodelor de comunicare a acestui proces verbal? Mentionez ca doresc sa fac contestatie, iar procesul verbal a fost gasit lipit de usa blocului dupa 16 zile de la emiterea acestuia, fara sa contina o data de afisare. Agentul constatator nu a pus PV la posta tocmai pentru a ma lipsi de dreptul de a face contestatie si a plati amenda intreaga. Va rog sa-mi spuneti ce cai de atac am la aceasta problema. Multumesc.
  7. Chiar nu se mai gaseste un cod valabil ofer la schimb invitatii trackere multumesc.
  8. As dori si eu un cod valabil serialepenet pe prin pm. Multumesc. Ofer la schimb invitatie Demonoid sau ScFz.
  9. https://www.fashiondays.ro/campaign/ceasuri-singulare-113193-2/ Reduceri suspect de mari dar site cu renume. Ce spuneti e pe bune sau e teapa
  10. Pentru ca am vazut ca prezinta interes trackeru asta si pentru ca e free Register - Demonoid
  11. Un tracker foarte bun din punctul meu de vedere. http://scenefz.net/signup.php. Enjoy.
  12. Decat sa te porti ca un taran si sa te milogesti pt un invite mai bine citeai cu 2 randuri mai sus si aveai fix ce iti trebuie. Deschide ochii si comporta-te civilizat. Hint: 64 )
  13. Fii mai atent.... citeste regulile .
×
×
  • Create New...