Jump to content

LPK

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LPK

  1. Asta stiu. Tu ai invocat imposibilitatea de a plati la jumate si ai castigat? Fii te rog mai explicit ai putea sa imi lasi un numar de contact in privat sa discutam maine. Multumesc.
  2. Fara data postei sau fara data intocmirii e o diferenta.
  3. Multumesc de info asa o sa fac.
  4. Nu pentru bautura am fost oprit ci pentru neacordare de prioritate unui taxiu oprit in intersectie sa culeaga un client.
  5. Pai legal nu pot contesta fapta pentru ca PV nu are data afisarii ci are data emiterii care este cu 1 zi peste termenul limita de depunere contestatie (15 zile). Acest tip de comunicare ma pune in imposibilitatea de a ma folosi de dreptul de contestatie. Nu am fost in nici un moment interesat sa contest ca nu am primit PV ci pur si simplu nu l-am semnat pentru ca "organul" nu a bienvoit sa treaca la ''alte mentiuni" ce i-am specificat. Ulterior am aflat ca semnatura Pv este de primire si nu de recunoastere a faptei.
  6. Buna ziua, in cazul in care am refuzat sa semnez un proces verbal emis de un agent de la circulatie, care ar fi ordinea legala a metodelor de comunicare a acestui proces verbal? Mentionez ca doresc sa fac contestatie, iar procesul verbal a fost gasit lipit de usa blocului dupa 16 zile de la emiterea acestuia, fara sa contina o data de afisare. Agentul constatator nu a pus PV la posta tocmai pentru a ma lipsi de dreptul de a face contestatie si a plati amenda intreaga. Va rog sa-mi spuneti ce cai de atac am la aceasta problema. Multumesc.
  7. Chiar nu se mai gaseste un cod valabil ofer la schimb invitatii trackere multumesc.
  8. As dori si eu un cod valabil serialepenet pe prin pm. Multumesc. Ofer la schimb invitatie Demonoid sau ScFz.
  9. https://www.fashiondays.ro/campaign/ceasuri-singulare-113193-2/ Reduceri suspect de mari dar site cu renume. Ce spuneti e pe bune sau e teapa
  10. Pentru ca am vazut ca prezinta interes trackeru asta si pentru ca e free Register - Demonoid
  11. Un tracker foarte bun din punctul meu de vedere. http://scenefz.net/signup.php. Enjoy.
  12. Decat sa te porti ca un taran si sa te milogesti pt un invite mai bine citeai cu 2 randuri mai sus si aveai fix ce iti trebuie. Deschide ochii si comporta-te civilizat. Hint: 64 )
  13. Fii mai atent.... citeste regulile .
  14. TFBLWGVodnJpcmFremh0MnN3ZHZhYmlucWFpMTJ4N3Y1dmN0bnZtanoNCkxQS1hlYnhtc2lseHY3c20xcjgxbWxsZTRlZGIwYjh5MWh2Zm82dA0KTFBLWHpxNmN3M3VmeWF6NWJoYzAyMGdjbnJ2eTN2NWUNCkxQS1htM2Fmazg2MHZjbWwxYWN3a205OGNicTlsZDVtMDU4ZXhxY2Z0MDlt
  15. Eu imi cer scuze ca nu am citit cum trebuie. Oricum o invitatie valabila pentru cine are nevoie b64
  16. LPK

    Produse la 0 lei.

    Am specificat...... pur informativ. Sau poate cineva chiar isi face cont si trimite o comanda mai stii.. eventual de 157 de bucati.
  17. LPK

    Produse la 0 lei.

    Doar ca informatie oricum nu se asteapta nimeni sa primeasca ceva gratis.... au mai patit unii acum ceva vreme o chestie de genu.
  18. http://www.atomgsm.com/telefoane/xiaomi incercati de mai multe ori ca se incarca greu.
  19. TFBLWHh2cm1tb2x5YXhkejdnOWlrZ3hweHlocW40cGdhZTNpeWJzM2FxMWJt
  20. Da te rog un link in privat sa vad despre ce este vorba.
  21. Poti incerca cu o consola ps3 mai veche pana in date code 3004b care se modeaza prin downgrade. Astfel poti avea acces la psn si poti, oricand, renunta la modare. Modarea costa aproximativ 100 de lei. Jocurile le pui pe un hdd extern/stick usb, sau pe hdd intern al consolei. Timp sa ai sa te joci. P.S.: Evita consolele ps3 care se modeaza cu cobra ode e foarte multa bataie de cap si nu se merita, plus ca este foarte scump.
  22. Pe bune!?? @Webz unde le gasesti..?
  23. Eu am folosit tutorialu de aici si a mers intr-o situatie asemanatoare. How to Manually Repair Windows 7 Boot Loader Problems
×
×
  • Create New...