Jump to content

stoman

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stoman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Salut, Daca vrei sa o conectezi prin mufa aceea la un sistem audio, inseamna ca cel mai probabil boxa va fi pasiva, nu e nevoie de amplificare la ea. In principiu trebuie sa stii ce putere vrei sa aiba si in ce impedanta (poate scrie pe celelalte boxe ale sistemului). Ca si componente: Difuzoare, in primul rand, bass/medii/inalte sau doar bass/inalte, (aici depinde cat esti dispus sa dai gasesti pe Senia.ro - Magazin de Instrumente Muzicale - Senia.ro , Be loud! Din pasiune pentru sunet: magazin online casetofoane auto, cd playere auto, MP3 playere masina cu USB, difuzoare, subwoofere, amplificatoare, boxe, detectoare radar, alarme auto, senzori parcare, car audio si multimedia, sonorizare masini , ADELAIDA - Componente electronice , Mikado Electronic - componente electronice si electrice), filtru Filtre boxe (pe 2 sau 3 cai, depinde ce ai ales), material pentru cutie (pe net gasesti si calculatoare sa iti calculezi dimensiunile cutiei in functie de putere, etc.), scule (bormasina, fierastrau pendular, etc.) si conectorul respectiv, care tot pe adelaida il gasesti. In rest maruntisuri suruburi, clei/aracet, vopsea, cabluri etc. Proiecte aici este pagina unui tip care construieste boxe profesionale si e f buna pentru inspiratie. Succes cu constructia.
  2. Incearca asta PSC-Audio | KIT168_GYR_D - Vu 10 led 3mm GYR drept 23mcd 125° difuz Eu am luat 2 buc, varianta cu leduri albastre la 20 ron/buc. Sunt excelente, dar cam puternice ledurile.
  3. Motorola Startac. Intra in el toata cartela ca la telefoanele alea publice
  4. F tare. Nu stiu ce sa mai scoata astia. Mai au lanterna aia "Torta"
  5. Pai se monteaza dioda si lentila. Lentila se monteaza pe o piesa filetata pentru a se putea varia distanta focala. Pentru stabilizarea curentului se foloseste un driver. Alimentarea se face de la 2 baterii CR2. Cam asta e varianta mea. Mai multa documentatie gasesti aici: Sam'sl Laser FAQ - www.LaserFX.com .
  6. @boradarius De la ce magazin? Ca la noi nu se gasesc decat la adelaida si st destul de slabe ca putere. Pe Farnell mai sunt dar la niste preturi de te sperii ... O intrebare: Unde as putea sa fac niste componente pe strung de mecanica fina la un pret rezonabil? Are cineva idee? Vreau sa fac un pointer de la zero. Part-urile si ansamblul sunt realizate in Catia si de acolo am generat desenele de executie cu cote cu tot. ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  7. @YO9CWD De unde ai cumparat dioda?
  8. Alte firme bune mai sunt Green Laser, Laser Beam Optics, Laser Safety Glasses : Dragon Lasers , ?Blue, Red, Violet, Yellow, IR, Green Laser Pointers® , Laser Pointer Pen - ? Powerful Blue,Red,Green Laser Pointer Best Deal - Laser Pointer Pen si altii. M-am mai uitat si mai ieftin decat ala la puterea asta nu gasesti. Eu mi-am comandat unul de 200mW la 31$ prin cineva de pe dealextreme.com. Trebuie sa ajunga peste 1-2 saptamani. E chinezarie dar la banii astia e ok, sa vad ce e de capul lui.
  9. Sunt persoane care dau. Oricum e mult mai ieftin decat majoritatea de pe piata la aceeasi putere. Ca si utilitate, nu stiu la ce l-ai putea folosi ca e prea puternic pentru un laser portabil. Si daca ai pus raza aia in ochi, chiar si o reflexie de pe o suprafata lucioasa poate arde retina. Nu degeaba in unele state din America sunt interzise. La noi nu e interzis, nici macar nu stiu daca e legea aia ca nu ai voie sa il indrepti catre avioane, persoane sau animale.
  10. @dirtrock Stiu clipu cu ceasu. Cel mai scurt drum de la somnu de noapte la somnu de veci. @IliePalarie Daca vrei un laser adevarat ti-l recomand pe asta: High Power Blue 1W Laser | S3 Spyder III Arctic Are cineva vreo dioda BluRay de vanzare?
  11. Daca folosesti unu cu dioda in infrarosu de 1500 mW focalizata calumea o sa fumege garantat. Torta umana nush daca obtii decat poate cu ceva benzina
  12. Bine ca nu l-ai bagat in ochi ca era naspa. 5V e prea mult pentru o dioda. Am alimentat mai demult una la 5 V si s-a dus. Eu le alimentez de obicei intre 2.7 si 3.2 V max. Folosesc un montaj cu LM317 ca sa variez tensiunea.
  13. Unul din ele, cel confectionat din lanterna Grundig, l-am dat cadou unui prieten. Am ramas cu cel alb dar nu renunt la el pentru ca este primul pe care l-am facut.
  14. Daca stie cineva un model de driver care sa se alimenteze la 3V rog sa posteze o schema. Am facut un nou model, de data aceasta complet, fara sa folosesc vreo lanterna sau altceva. Se alimenteaza cu 2 baterii CR2 printr-un driver cu LM317. Proiectul este facut in Catia, am desene de executie, tot, dar nu gasesc un strungar bun care sa imi confectioneze partile componente (evident contra cost). In curand o sa dau comanda de diode BlueRay si sper sa reusesc sa il fac. O sa revin cu un post cand/daca va fi gata ...
  15. @takko Se poate varia distanta focala. Daca il focalizez pe un bat de chibrit se aprinde. Problema este lentila care nu prea este de buna calitate dar asta am reusit sa gasesc. @-JAH- Stiu, ai dreptate, da de unde sa iau BluRay. In tara de cacat in care traim nu se gasesc. O sa incerc sa fac comanda de pe siturile din china, sa vedem daca ajung. Deocamdata din asta am avut sa pun
×
×
  • Create New...