Jump to content

x00rsch

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About x00rsch

  • Birthday 02/11/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

x00rsch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am observat motivul pentru care am luat ban abia dupa ce mi-am facut contul asta si am raportat aici, eu nu stiam ca B1OS isi bate joc de mine ca si cum eu as fi fost curva lui de noapte. Iar cand am vazut, mi-am dat seama ca nu a invatat nimic si ca el tot prost a ramas, in general nu prea imi arde mie de conflicte si imi place sa fie pace intr-o comunitate, dar pentru oameni ca B1OS, toata muia. Eu nu am cerut sa i se dea ban, poti sa te uiti in thread-ul meu de pe celalalt cont, am intrebat daca are voie cu semnatura aia si atat, in rest Gecko ia determinat soarta, iar B1OS se razbuna pe mine!
  2. Am dat mai multe invidatii la comunitatea rst ca numarul de labe care l-ai facut in toata viata ta, si am precizat ca nu mai dau invitatii decat la cerere prin pm la userii cu reputatie, dar tu esti prea hax0r si binevoitor sa "ajuti" lumea cu lucrurile altuia, tigan obez borat.
  3. De ce am luat ban pe contul @vex0r cu motivul "Infectare"? Si am mai luat si ban permanent... Ah, acum am vazut, bagami-as pula in B1OS sa imi bag... //. Tot ce pot spune e ca nu imi pare rau de cont, imi pare rau ca el la cat de urat si milog este, continua sa fie din ce in ce mai prost! @B1OS, sugi pula, iar gagicata e mai urata ca polonic, sa mor eu... //. Atat am de zis!
×
×
  • Create New...