Jump to content

vex0r

Active Members
 • Posts

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vex0r last won the day on April 12 2015

vex0r had the most liked content!

Reputation

55 Excellent

About vex0r

 • Rank
  Banned
  Newbie
 • Birthday 03/16/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. B10S sunt, eu in regulament nu am vazut sa scrie ce nai voie la semnatura sa pui un link de download , semnatura care am avuto si am luat ban permanent pe cont , scria si clar " FORZZA COAILII" cum pula mea sa nu te prinzi ca e key? wtf? se da ban asa .. aiurea? eu zic ca , comunitatea am ajutato , cu ce am putut, eu zic ca normal era sa-mi stergeti semnatura, bun , si ban , dar 1/2 luni.. nu permanent unui user cu reputatie. Fraieru asta de vex0r avea 100 si cv de invitatii pe filelist, in schimb nu oferea nici una la useri, bravo coaie, da, le-am ars si ce crezi ca am facut? iam dat invitatiile la useri care aveau nevoie de cont pe filelist, atat!. Daca a fost corect asa, ban permanent pe B10S fara avertizare fara nimic, Multa bafta pe viitor la toata lumea. va salut cu respect B10S.
 2. @nein ai un like de la mine:))
 3. Zippyshare.com - premium.exe
 4. // Removed hack pentru toate jocurile de pe facebook
 5. @NBD naai curaj sa dai reporttt nu iau ban ma doare in pula:))
 6. @CM3D Te salut boss ai vandut contu de steam ?
 7. 2 le-ai executat, si aici tot B10S sunt.
 8. Conturi premium, pornache si altele. // Removed <<<
 9. Ah, okay, bucura-te de ea @askvrit, vezi sa nu faci cancer la deget de la dislike-uri Sa inchide cineva thread-ul ca tot s-a rezolvat problema, si sa moara askvrit de ciuda ca nu a primit si el o invitatie!
 10. Nu inteleg ce vrei sa spui... Ti-am trimis eu/el invitatie sau doar te bagi in seama?
 11. Ah, okay, dar macar sa ii stearag cineva semnatura pulii... Ah, ce hax0r e si el, a facut si un cont pe adresa bogdan.rstforum@yahoo.com, sa imi sugi pula amice, ca esti marlan!
 12. Acum ceva timp am descarcat cacatul de virus din semnatura lui B10S, l-am rulat in SandBoxie, si nu s-a intamplat nimic, am zis okay, asta e virus, da-l in plm... Dar acum am vazut ca mi-a facut rost de parola filelist si multe altele, a trimis vreo 6 invitatii zilele astea. Am descarcat crezand ca e ceva amuzant, bazandu-ma pe reputatia lui si nr. de posturi credeam ca e serios, dar de unde ca eu m-am infectat cu un virus care fura log-uri. Cineva sa ii stearga semnatura ca poate mai sunt prosti ca mine... //. Si daca e facut in Coaili sau cum se zice, pot sa il sterg direct fara sa mai scanez sau sa reinstalez windows-ul? //. Totusi, nu stiu daca e vina lui, dar daca o fi virus eu zic ca nu e bine sa fie la semnatura!
×
×
 • Create New...