Jump to content

vex0r

Active Members
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

vex0r last won the day on April 12 2015

vex0r had the most liked content!

About vex0r

  • Birthday 03/16/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vex0r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Reputation

  1. B10S sunt, eu in regulament nu am vazut sa scrie ce nai voie la semnatura sa pui un link de download , semnatura care am avuto si am luat ban permanent pe cont , scria si clar " FORZZA COAILII" cum pula mea sa nu te prinzi ca e key? wtf? se da ban asa .. aiurea? eu zic ca , comunitatea am ajutato , cu ce am putut, eu zic ca normal era sa-mi stergeti semnatura, bun , si ban , dar 1/2 luni.. nu permanent unui user cu reputatie. Fraieru asta de vex0r avea 100 si cv de invitatii pe filelist, in schimb nu oferea nici una la useri, bravo coaie, da, le-am ars si ce crezi ca am facut? iam dat invitatiile la useri care aveau nevoie de cont pe filelist, atat!. Daca a fost corect asa, ban permanent pe B10S fara avertizare fara nimic, Multa bafta pe viitor la toata lumea. va salut cu respect B10S.
  2. @nein ai un like de la mine:))
  3. Zippyshare.com - premium.exe
  4. // Removed hack pentru toate jocurile de pe facebook
  5. @NBD naai curaj sa dai reporttt nu iau ban ma doare in pula:))
  6. @CM3D Te salut boss ai vandut contu de steam ?
  7. 2 le-ai executat, si aici tot B10S sunt.
  8. Conturi premium, pornache si altele. // Removed <<<
  9. Ah, okay, bucura-te de ea @askvrit, vezi sa nu faci cancer la deget de la dislike-uri Sa inchide cineva thread-ul ca tot s-a rezolvat problema, si sa moara askvrit de ciuda ca nu a primit si el o invitatie!
  10. Nu inteleg ce vrei sa spui... Ti-am trimis eu/el invitatie sau doar te bagi in seama?
  11. Ah, okay, dar macar sa ii stearag cineva semnatura pulii... Ah, ce hax0r e si el, a facut si un cont pe adresa bogdan.rstforum@yahoo.com, sa imi sugi pula amice, ca esti marlan!
  12. Acum ceva timp am descarcat cacatul de virus din semnatura lui B10S, l-am rulat in SandBoxie, si nu s-a intamplat nimic, am zis okay, asta e virus, da-l in plm... Dar acum am vazut ca mi-a facut rost de parola filelist si multe altele, a trimis vreo 6 invitatii zilele astea. Am descarcat crezand ca e ceva amuzant, bazandu-ma pe reputatia lui si nr. de posturi credeam ca e serios, dar de unde ca eu m-am infectat cu un virus care fura log-uri. Cineva sa ii stearga semnatura ca poate mai sunt prosti ca mine... //. Si daca e facut in Coaili sau cum se zice, pot sa il sterg direct fara sa mai scanez sau sa reinstalez windows-ul? //. Totusi, nu stiu daca e vina lui, dar daca o fi virus eu zic ca nu e bine sa fie la semnatura!
×
×
  • Create New...