Jump to content

vex0r

Active Members
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by vex0r

  1. B10S sunt, eu in regulament nu am vazut sa scrie ce nai voie la semnatura sa pui un link de download , semnatura care am avuto si am luat ban permanent pe cont , scria si clar " FORZZA COAILII" cum pula mea sa nu te prinzi ca e key? wtf? se da ban asa .. aiurea? eu zic ca , comunitatea am ajutato , cu ce am putut, eu zic ca normal era sa-mi stergeti semnatura, bun , si ban , dar 1/2 luni.. nu permanent unui user cu reputatie. Fraieru asta de vex0r avea 100 si cv de invitatii pe filelist, in schimb nu oferea nici una la useri, bravo coaie, da, le-am ars si ce crezi ca am facut? iam dat invitatiile la useri care aveau nevoie de cont pe filelist, atat!. Daca a fost corect asa, ban permanent pe B10S fara avertizare fara nimic, Multa bafta pe viitor la toata lumea. va salut cu respect B10S.
  2. @nein ai un like de la mine:))
  3. Zippyshare.com - premium.exe
  4. // Removed hack pentru toate jocurile de pe facebook
  5. @NBD naai curaj sa dai reporttt nu iau ban ma doare in pula:))
  6. @CM3D Te salut boss ai vandut contu de steam ?
  7. 2 le-ai executat, si aici tot B10S sunt.
  8. Conturi premium, pornache si altele. // Removed <<<
  9. Ah, okay, bucura-te de ea @askvrit, vezi sa nu faci cancer la deget de la dislike-uri Sa inchide cineva thread-ul ca tot s-a rezolvat problema, si sa moara askvrit de ciuda ca nu a primit si el o invitatie!
  10. Nu inteleg ce vrei sa spui... Ti-am trimis eu/el invitatie sau doar te bagi in seama?
  11. Ah, okay, dar macar sa ii stearag cineva semnatura pulii... Ah, ce hax0r e si el, a facut si un cont pe adresa bogdan.rstforum@yahoo.com, sa imi sugi pula amice, ca esti marlan!
  12. Acum ceva timp am descarcat cacatul de virus din semnatura lui B10S, l-am rulat in SandBoxie, si nu s-a intamplat nimic, am zis okay, asta e virus, da-l in plm... Dar acum am vazut ca mi-a facut rost de parola filelist si multe altele, a trimis vreo 6 invitatii zilele astea. Am descarcat crezand ca e ceva amuzant, bazandu-ma pe reputatia lui si nr. de posturi credeam ca e serios, dar de unde ca eu m-am infectat cu un virus care fura log-uri. Cineva sa ii stearga semnatura ca poate mai sunt prosti ca mine... //. Si daca e facut in Coaili sau cum se zice, pot sa il sterg direct fara sa mai scanez sau sa reinstalez windows-ul? //. Totusi, nu stiu daca e vina lui, dar daca o fi virus eu zic ca nu e bine sa fie la semnatura!
  13. Cum pula calului sa vezi sursa unui executabil, dll sau orice tip de extensie in afara de alea directe (html, php, txt...) printr-un text editor?
  14. Nu, sunt statisticile retelei cpa adworkmedia.
  15. Am exagerat putin, ai dreptate, dar cu 500 vizite franceze pe zi si o nisa bun te poti numi milionar peste un an! Statisticile de mai sus nu sunt ale mele, sunt ale unui tip de 17 ani de pe alt forum care practica cpa (greyhat) cu youtube! Orice e posibil, o nisa buna, oferta optimizata si putin trafic si aia e.
  16. Da-l in ma-sa de ppi si de ppd, CPA e baza si castigi toti banii din tot! Cu o retea CPA, daca targetezi franta, cu 100 vizualizari, 40 click si 5 oferte completate poti face mai mult de 60 dolari.
  17. A plecat nebunul, dar stati linistit, s-a uitat la cateva poze din alea de copii mari Nebunatic mos! //. Nu mai foiti ma camera
  18. =)) Nu cred fratiware, nu cred! Chestia asta ar trebui sa fie mai securizata ca serverele nasa, si cand colo le accesezi chiar si fara username si parola. Genial! Anonymous leaked picture member
  19. Nu inteleg, in cazul asta fantoma fiind? Dumnezeu? Stii ceva, hai sa terminam, gata Ca ne luam ban cu totii, oricum cu toti astia mai credinciosi stim ca TinKode se va rastigni pentru noi! Deci sa nu ne facem griji pentru viata de apoi...
  20. MUIE! Si eu imi bag pula in Bisericile de aur si alte chestii din astea, avertismentul meu e sa fim cu frica de Dumnezeu si sa nu fim tampiti, ce cacat vreti sa va zic? Atunci daca nu am dreptate, fiti voi in continuare nesuferiti, furati, jigniti, ca eu nu am dreptate, iar capetele taiate din Ierusalim sunt vina mea. Well no, prostia omeneasca a dus aici, nu credinta sau avertismentul meu, am fost si eu ca voi, ateu intruchipat, citeam orice pe net sa fiu sigur ca Dumnezeu nu exista si sa ma laud dupa cu cunostintele mele anti Christ and God. Fiecare cu credinta lui, nu va avertizez ce o sa urmeze in lumea asta derapanata si urata, ci va avertizez ce o sa fie in urmatoarea lume. Nu va fortez sa va rugati, sa va duceti la biserica, va cer sa aveti obraz si sa nu atacati Dumnezeul oriunde il vedeti pentru a primi like sau a fi bagat in seama. Faceti asta macar din respect pentru oamenii care nu sunt marlani, daca nu pentru Dumnezeu! Atat am de zis!
  21. Nu am jignit pe nimeni, deduci chestia asta in reply sa para ca noi astia credinciosi doar jignim sa ne aparam credinta, ei bine nu sunt mare credincios, doar cred in Dumnezeu si atat, nu ma intereseaza de credinta altora chiar deloc. Stai cuminte ca nu iesi in evidenta deloc, eu am dat doar un avertisment, un avertisment care imi este adresat si mie, nu doar voua.
  22. Esti cam blegut, tu asa! Eu zic ca daca tot nu crezi in Dumnezeu sa stai tu asa in banca ta si sa nu incerci sa indemni pe altii sa se indoiasca de propria credinta. Daca crezi in Dumnezeu, mori si nu exista Dumnezeu, atunci nu ai pierdut nimic, ai crezut, nu exista, asta e! Dar daca nu crezi in Dumnezeu si esti un mare bou si animal pe acest Pamant, mori si sa vezi ca exista un Dumnezeu... atunci ai belit pula direct din cotor! Nu ma refer la tine daatdeaqq, ma refer cam la toti cei care nu se potolesc pana nu reusesc sa distruga credinta unui om. On: Adevarat a inviat!
×
×
  • Create New...