Jump to content

3xp10i71nj3c7

Active Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 3xp10i71nj3c7

 1. trimitel apk .. e si mai simplu, se poate decompila
 2. @claudiu0015 trimite executabilul, o sa incerc sa til crackuiesc eu
 3. Siteurile de videochat nu se fac un un simplu script de gata, daca vrei sa faci un bussiness real trebuie sa realizezi proiectul custom, sa cam terminat vremea scipturilor. Un proiect de videochat e destul de complex.
 4. Mi se pare o prostie sa cumpar atata hardware, cand asa ceva se poate rezolva prin software mult mai usor si mult economic, sunt sigur ca o sa gasesc o solutie software. Alte sugesti mai aveti ?
 5. sunt prepaiduri, si sunt diferiti operatori din diferite tarii
 6. Salut, Din motive de bussiness sunt nevoit sa gestionez cam 1000 de numere de telefon, problema e ca mam saturat sa le tot bag/scot etc, Stiti vre-o metoda prin care sa pot sa fac copie la SIM-urile mobile ? gen sa le fac virtuale si sa le activez in functie de necesitate ? Sim-urile le detin fizice !
 7. update la site, peste 100 de functii noi : premiu de 500 usd bitcoin e inca valabil daca gasiti o vulnerabilitate grava in script. login admin > user : admin pass : 123456789 pin : 12345678
 8. ca sa iti pot raspunde, trebuie sa specifici care e adevaratul input, asa e greu de raspuns, inainte ca un input sa ajunga la algoritm si sa fi analizat, ai nevoie de ceva care sa analizeze acel ceva la exemplu pe care lai dat tu ai avea nevoie de un scanner 3d si pe baza dimensiuni, culori, formei, poti indentifica "fructele" fara probleme. eu zic sa vii cu mai multe detalii
 9. Salut, lucrez de cateva saptamani la un marketplace, in care oricine se poate inregistra si vinde produse digitale prin bitcoin. mai am cateva saptamani de lucru, la seo, si alte functii. totusi intre timp as fi curios daca am facut greseli mari la securitate, sunt un programator de nivel mediu 2,3 anni experienta, pentru asta apelez la voi, nu am foarte multi bani la dispozitie, totusi pun la bataie 100 usd bitcoin pentru acest concurs. site : Simple Flask app with local Captcha user : admin pass : admin Siteul foloseste database remote, uneori o sa va dea erroare, rezolvarea e sa dati un refresh. Nu luati in considerare designul siteului o sa fie facut la sfarsit. Orice sfat sau ideee este bine venit. Va multumesc, Cu respect Ionut edit : As fi recunoscator daca imi ziceti, am incercat aia si aia dar fara success siteul e ok. Maresc miza la 500 usd ..
×
×
 • Create New...