Jump to content

rectisor

Active Members
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rectisor

  1. Cer banarea contului meu. Am vrut sa ajut dar nu am facut-o cum trebuia.Multumesc!
  2. Cum spune si titlul,poti mari valoarea telefonului tau prin cativa pasi. Sa luam ca exemplu un samsung galaxy s5 cu un calificativ de 7 din 10. Valoarea unuia fara accesorii sau incarcator este gen 500 si 600(preț de schimb),poate chiar mai putin. 1. Ii pui o folie de sticla sau plastic de o calitate mai putin buna. Nu ne intereseaza cum e,vrem doar ca telefonul sa arate ingrijit cu toate ca nu e . -intre 5 si 12 lei e perfect 2. Dai o fuga pana un magazin chinezesc de unde sa cumperi un powerbrick si un usb care sa se potriveasca cu telefonul tau. Trebuie doar sa para original,nimic mai mult.Daca ai incarcatorul original,te sfatuiesc sa nu il dai cu telefonul ci sa il pastrezi,deoarece acesta are o putere mai mare de încărcare si e mai rezistent. -intre 10 si 15 lei 3. Cumpara-i o cutie in caz ca nu o ai pe a ta. Cutia cu toate carticelele vieții ofera device-ului o aliura de telefon ingrijit,cu toate ca nu are vreo treaba cu asta.. -20de lei cu putin noroc 4. Fa-i o garanție falsa,la un magazin fantoma de care nu a auzit nimeni vreodata. Poate fi ceva din străinătate, mințind cu tupeu ca garantia e internațională. Atenție,asta inseamna o infractiune. Nu riscați cu magazine gen Orange sau Altex pentru ca pot verifica mergand cu "garanția". Aceasta se poate face folosind o factură,niste Photoshop și puțină dexteritate. 4. Alege-ti cumpărătorul potrivit! Cel mai bun este tipu cu ciocate in picioare si pantaloni de trening. Sigur va pune botu la oferte de genu. Cu aproximativ 50 de lei am marit valoarea device-ului de la 600 la 800lejer. Acesta a fost primul meu tutorial. Astept critici,idei si alte sfaturi. Sper ca v-am fost de ajutor.
  3. Salutare rst! Am un Samsung Galaxy S5mini. Se misca excelent, nu tigaie rau.. Acum cateva zile ma tot intrebam daca se merita sa il rootez. Vreau sa stiu ce avantaje si dezavantaje are root-ul si ce pot face deosebit cu el.. Multumesc mult! edit: cu ce il pot roota?
  4. Nu, dar mersi de oferta :)))
  5. Salutare RST! Am un host pentru site de ceva vreme si mi-e cam mila sa il las sa expire degeaba.. Asa ca m-am gandit sa il folosesc cat mai pot! Vreau sa fac un site cu care sa imi pot scoate de o ciocolata. Asa ca m-am gandit sa apelez la voi, pentru un sfat,o sugestie sau o idee.. Cu ce platforma inafara de Adsense pot sa incep sa fac minimul de profit si care merita..? Multumesc!
  6. Samsung galaxy s5 mini e modelul. E posibil sa ramana ceva dupa resetare?
  7. Nu a gasit nimic, problema inca persista..
  8. http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android
  9. Salutare rst. Am vrut zilele astea sa imi descarc TubeMate *o chestie cu care downloadezi playlisturi* si am luat ceva virus ca prostu care face sa imi apara reclame oriunde pe ecran. Ce pot face ca sa scap de ele? Multumesc!
  10. Am si eu un site, e gol.. Daca vrei si e okay, mi-ai putea face o tema in care sa it incadrezi si tu creditele
  11. Ma gandeam acum.. Daca conectez inca un router wireless la cel existent, si il pun in pod, va fi mai okay semnalul? Va fi viteza mai mica? Afecteaza cu ceva?
  12. Stau la casa. De wifi ma despart 2 pereti si niste geamuri.. Pana aici prind 2 liniute din 4, insa trebuie sa stau cu laptopul pe pervaz.. Daca vreau sa pun laptopul pe o masa nu pot ca pierd semnalul..
  13. Okay.. Insa pe partea de soft ce fac..? Cum il configurez?
  14. Tenda W316R, m-ai putea ajuta..?
  15. Salutare rst! Cum pot sa prind semnal wireless mai bun? Am vazut ca poti configura un router wifi sa prinda semnal dar nu am inteles prea bine.. Alte metode?
  16. Cu ceapa, cu Tor, cu ce o fi
  17. Salutare,oameni buni! Vreau sa stiu de la voi o chestie: ce siteuri/forumuri de pe deep web stiti? Vreau ceva, o pista de pe care sa intru.. Ma plictisesc si altceva mai bun nu am de facut..
  18. Samsung galaxy alpha g805 e modelul
  19. Eu ii am imei original si l-am si testat pe net.. Alte metode de rescriere aveti? Mi-e oleaca tarsa sa intru prin el cu hex..
  20. Ai dreptate man, insa imi e ca nu se rezolva problema..
  21. Salut! De curand cred ca mi-am luat o teapa. Am luat un telefon si idiotu de mine nu a verificat daca merge sau nu sa ii pui o alta cartela. Problema e ca am observat mai tarziu.. Ma rog.. Am vazut ca totusi, telefonul nu are imei. As putea sa-i fac ceva? Daca il rescriu as putea sa il repar? As putea sa-i fac ceva fara sa ii schimb placa de baza? Multumesc!
  22. Esti unul de printre putinii care se prind
  23. Salut, ce se intampla daca in telefonul tau e o baterie fara antena nfc, data jos de un bou, ca cica il spiona..? tine mai putin?
×
×
  • Create New...