Jump to content

ItsAleex

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About ItsAleex

  • Birthday 02/01/1984

Converted

  • Biography
    Poți să nu faci nimic greșit, fără măsură.
    Oricum te vede Dumnez3u...și te fute-n gură.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ItsAleex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. 10 euro pret negociabil si e gata XD + tutorial. Cand ai nevoie ma contactezi in privat la idul de skype: Asi.RO1 Ori PayPal ori PaySafe ori Bitcoin.
  2. Linkul de download nu mai merge. Cel de pe mega
  3. Va multumesc foarte mult.
  4. De curand cineva mi-a furat niste iteme din contul de Steam. Si am gasit un Lion Stealer pe internet, dar nu stiu daca este virus. Deci, va rog din suflet sa imi spuneti daca este. Aici aveti link: Zippyshare.com - LionStealerHF.rar Multumesc anticipat.
  5. Am facut ticket si astept de vreo 4-5 zile si tot nu mi-au raspuns. Este prima data cand se intampla asa ceva.
  6. De asta am nevoie de windows pe vmware, vreau sa fac o smecherie in care sa folosesc un hack pentru un site ca sa pot lua niste iteme gratis. Si mi-e ca e vreun keylogger.
  7. Cine este dispus sa imi spuna si mie cum sta treaba cu Windows 7 pentru vmware? Am cautat pe internet si nu am prea gasit, vreau sa testez niste programe si mi-e sa nu fie keyloggere. Antivirusul nu le detecteaza. Cine se ofera sa imi dea si mie windows 7 pentru vmware raman dator. Multumesc anticipat.
  8. Cred ca toti oamenii de aici folosesc Steam, eu am incercat sa ma conectez pe steam si dupa ce puneam usernameul si parola de obicei iti spune ca trebuie sa introduci un cod care a fost trimis pe email, ei bine, mie imi arata ca trebuie sa instalez un program de la steam pe nume SteamService, care aparent este un Keylogger sau ceva de genul, dupa ce il rulam, daca aveam steamul deschis mi-l inchidea instant. Si dupa nu mai mergea sa il deschid. Apoi, dupa 10 minute am observat ca era ceva ce nu era marca Steamcommunity, era un produs PuTTY suite. L-am scanat cu 2 antivirusuri, 1. Malware Bytes si 2. Norton Security si nimic, spunea ca PC-ul meu este intact. M-am uitat apoi pe steam undea am jocul CS:GO si imi lipseau niste iteme in valoare de peste 10 euro pentru ca un anumit Al Capone de pe steam mi le-a furat. Interesat as fi sa aflu, cum le pot recupera si cum imi pot scoate acest PuTTY suite din calculator. Acesta este steamul celui care mi-a facut aceste lucruri: Steam Community :: Al Capone Multumesc anticipat.
  9. Nu m-ai jignit, doar m-ai avertizat atata tot. Eu nu port pica.
  10. Nu cred ca este nevoie sa injuram, el doar si-a spus parerea.
  11. Atunci scuza-ma, o sa fiu mai atent. Ideea este ca eu faceam hack pe aplicatiile android, apoi le incarcam pe net. Si am zis sa trecem la un alt nivel.
×
×
  • Create New...