Jump to content

gogosar.murat.valoare

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About gogosar.murat.valoare

  • Birthday 02/02/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gogosar.murat.valoare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. De curand mi-am descoperit talentul de scriitor, cand incep nu ma mai pot opri, pe bune. As scrie o carte. Pana acum am un rezumat: Au fost odata doua penisuri. Unul mic si unul mare. Cel mic era inconjurat de o minunata haina de floci. Cel mare nu avea floci si era foarte trist. Venise iarna iar cel mic se bucura de caldura oferita de floci, in timp ce penisul mare tremura de frig. La un moment dat, penisul mare zarise un barbat, inalt, frumos si plin de muschi. S-a gandit el ce s-a gandit si a gasit solutia pentru a scapa de frig: A intrat in fundul acestuia, unde era cald si bine. De acolo nu a mai iesit. Se spune prin popor ca inca ar fi in acel fund, dar nimeni nu stie exact. Totusi povestea a avut un final fericit. Pareri ?
  2. Salut. Are cineva de imprumutat niste mailuri + parola de yahoo ? Vreo 30-50. Nu shimb parola si nu fac prostii cu ele.
  3. Pai ce? E rau sa violezi barbatii care iti bat la usa? Mai ales agentii astia.
  4. Cei care ati lucrat in domeniul asta, nu v-a violat nimeni? Nu va e frica?
  5. Nu e o iedee buna sa lucrezi in domeniul asta. Daca dai pest unu ca mine, bati la usa esti invitat inauntru de unde nu pleci neviolat.
  6. Un nou site in domeniul IT / Securitate s-a deschis de curand si va asteapta si pe voi pe el. Nu am copiat o alta comunitate, nu e al 11-lea site romanesc pe aceasta tema, multe au disparut si din cauza aceasta am decis impreuna cu cineva sa incepem un proiect nou. Inca nu avem o tema personalizata si foarte mult continut, dar asta e doar o chestiune de timp. Daca intampinati probleme imi puteti lasa un PM. Va invitam sa va inregistrati si sa faceti parte din aceasta noua "mini-comunitate". Momentan cautam Moderatori interesati sa ajute la dezvoltarea site-ului. Pentru detalii lasati-mi un PM. Nu voi reveni cu reply aici decat daca e ceva important. Enter Here Pareri ? Cele cu intentia de a jigni sau critica nu le voi baga in seama, cu asa ceva pierdeti timpul degeaba.
×
×
  • Create New...