Jump to content

narcis.nica

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by narcis.nica

  1. Salutare! stiti cumva daca a aparut crackul la fifa 16? mss anticipat!
  2. Am facut cum ai spus. nu scoat niciun sunet. totusi, exista vreo posibilitate sa fie de laa procesor?
  3. Am mentionat ca nu se deschide displayul, deci nu pot face setarile din BIOS
  4. Modelul placii de baza e << HP 351067-001 Motherboard 350286-004 >> am resetat cmos folosind jumperul. nu merge. e posibil sa fie si de la procesor?
  5. Salutare RST! da, pc-ul se deschide singur cand il bag in priza, dar nu e doar atat. 1 - am incercat sa reinstalez windowsul si mi-a dat prima eroare spunandu-mi ca anumite fisiere de pe cd-ul de instalare nu le gaseste pe cd (desi am mai instalat acest windows si pe alte pc-uri) 2 - am dat restart dar nu mi-a mai bootat deloc BIOS-ul, pe ecran aratandu-mi doar logo-ul de la placa de baza, iar daca incercam sa apas orice tasta pt a accesa BIOS-ul sau pt a boota nu se intampla nimic. 3 - am deschis unitatea si am suflat-o de praf 4 - il bag in priza si porneste singur iar ecranul nu se deschide deloc (de facto, nu primeste deloc semnal de la unitate, ca si cum unitatea ar fi inchisa). coolerul de la procesor nu misca nici el, iar in ceea ce priveste ledurile, doar ledul rosu e aprins (cel care arata ca se foloseste hard diskul) - ledul verde (cel care arata ca pc-ul e deschis) nu e aprins. 5 - cred ca e din BIOS. am citit pe internet ca pot reseta BIOS-ul indepartand bateria de la BIOS de pe placa de baza timp de 5-10 minute. am lasat-o 15 minute 6 - deschid pc-ul. acelasi deznodamant. (mentionez ca butonul on/off nu are nicio problema. si da, am tinut si mai mult timp butonul pt a se inchide. unitatea se inchide. apas iar butonul, se deschide, dar doar asa cum am aratat mai sus.) 7 - apelez la RST. Aveti vreo idee? PS: placa de baza e destul de veche, la fel ca intregul angrenaj, de altfel. nu, nu cunosc specificatiile de niciun fel PS 2 : nu scoate niciun sunet, niciun beep
  6. recomand, de asemenea, si construirea de cladiri parasite sau castele in care se gasesc cele mai mari comori dar si monstri mai deosebiti. mult succes!
  7. am incercat cu acel utilitar. din pacate nu merge. am incercat si cu USB Disk Storage Format Tool. acelasi deznodamant.
  8. Salut RST! Am o problema cu un stick usb. nu il pot formata, iar la disk management imi apare ca ar fi RAW file system. presupun ca schimbarea in NTFS ar solutiona problema. are careva vreo idee? sau macar sa-l pot formata. am incercat si cu cateva programe de pe internet sa-l formatez, dar nu merge. multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...