Jump to content

LITTLEloves

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About LITTLEloves

  • Birthday 06/10/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LITTLEloves's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut,am citit 25 de pagini si am ramas blocat!! Nu credeam niciodata ca niste oameni necunoscuti pot oferi un ajutor atat de mare fie el financiar sau moral,imi pare foarte rau ca nu te pot ajuta cu bani pentru ca si eu am o situatie materiala destul de slaba dar pot doar sa ma rog pentru tine,pentru tatal tau si pentru toti acesti oameni cu sufletul frumos care au ajutat un om la necaz si la disperare!!! Bunicul meu a fost operat de o banala hernie si vreau sa va spun ca am suferit ingrozitor, chiar daca nu au fost probleme cu banii eram la pamant pentru ca imi imaginam ce voi face daca il voi pierde.... nici nu vreau sa ma gandesc ca il voi pierde candva pe tatal meu care si-ar da viata pentru mine!!!! Imi cer scuze inca o data ca nu te pot ajuta financiar... dar ii urez tatalui tau insanatosire grabnica!!
  2. Furturile ilegale cu virusi se pedepsesc? Si cand ma refer la furturi nu ma refer la bani ..ci doar niste conturi banale de cs de exemplu!
  3. Unde adaug aceasta comanda ? @GMaster0 am adaugat totul cum trebuie, pe vechiul panel am primit loguri ieri... pe panel-ul nou am facut test la mine in pc si nimic... am parole salvate,etc. Am creat iar baza de date,am facut iar toti pasii si degeaba.... nu primesc loguri!
  4. Am facut totul cum trebuie,pe vechiul panel primeam loguri dar pe acesta care a fost postat ultima data nu mai primesc nimic! Cum pot rezolva aceasta problema ?
  5. Mai functioneaza? Mie nu-mi trimite loguri,am facut totul foarte bine chiar de doua ori si degeaba....
×
×
  • Create New...