Jump to content

z4rk.

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by z4rk.

  1. @wildchild iti dau dreptate, am dat dislike la cine merita, nu i-am obligat pe ei sa imi dea dislike, sa imi strice mie afacerea si pe langa astea sa imi de reporturi si rep proasta. Daca nu erau interesati, nu ii pune nimeni sa cumpere ceva de la mine. Daca eu vreau sa imi vand flocii care cresc natural si sunt gratis de la cel de sus, de ce trebuie sa isi bata joc de mine si dumneata sa ii sustii? Daca cineva vrea sa cumpere de la mine e problema lui daca nu sa taca din gura. Citeste data viitoare mai atent cum isi bateau joc de mine. Osu! PS: Scuze pentru offtopic, dar nu vreau sa fiu nedreptatit in privinta unbanului din cauza comentariilor spuse fara cunostinta de cauza.
  2. Vand VPS-uri FREE ( Gratuite ) la preturi foarte bune incepand cu 3 Euro ! Configuratii in functie de ce prind si eu, nu e chiar treaba voastra. Nu garantez pentru viteza de net sau valabilitatea acestora. Rog si ofer maxima seriozitate! Plata paypal !
  3. Primul mesaj de pe site care m-a intampinat a fost: Fara suparare, dar site-ul moare cu DOS-Pro, iar un server de Counter-Strike gazduit acolo a murit cu un simplu atac de ala cu udepe.pele de pe un VPS d'ala de 3 euroi (au ramas toti in aer si dadeau din picioare). Nu stiu unde e acea "mare securitate".
  4. As dori si eu pe contul vechi, z4rk (fara punct). Aveam destul de multe posturi si cu numele asta sunt cunoscut in general pe net, aici si pe alte site-uri. Am primit ban pentru prea multe avertizari (offtopic si posturi inutile doar pentru +1)
  5. Vrei sa ii furi filmele porno din PC? Daca e zi-mi titlurile si contra cost le caut eu pentru tine !
  6. z4rk.

    VPS-uri

    Nu e treaba ta pe cine floodez eu.
  7. z4rk.

    VPS-uri

    Trec direct la subiect: Sa zicem ca imi fac rost de vreo 30 VPS-uri dalea gratutie bune pentru flooduri, cum le pot uni sa fac un fel de botnet sa floodez cu toate deodata sa am putere mai mare asa ca de barosan?
  8. Off: @AGSQ multumesc de ajutor, nu as fi reusit fara tine. Multumesc mult.. ON: Altcineva ?
  9. Posturile mele si design la unele faze. Mici nu copiez nimic. Pe rsp am fost moderator ( rld0 ) pe restul simplu user.
  10. Am vazut ca au aparut multe dump-uri de la diverse site-uri IT (RSP , iST, etc) pe aici in trecut. Mai are cineva asa ceva? Nu imi pasa mie de useri parolele lor si beshini ca nu sunt bune la nimic. Pentru altceva am nevoie, in special site-urile din paranteza. PS: Ma intereseaza doar site-uri disparute. Am cautat si toate link-urile sunt moarte, altfel nu ceream asa ceva.
  11. Nu sunt eu ala, scriptul pt flood e luat de aici de pe RST , doar ca eu am facut tutorial cu scriptul lui (modificat de el) . Garantez ca functioneaza. https://rstforums.com/forum/101667-root-flood-perl.rst De la voi e luat.
  12. Fiindca un singur tutorial bun pentru asa ceva am gasit pe acest forum, am decis sa fac eu unul mai detaliat care inca merge. Aveti nevoie de: - Cont pe Koding | Say goodbye to your localhost and code in the cloud. - Script pentru flood: http://andreyesl.16mb.com/esl.pl - O victima pe care sa o floodati Sa incepem: 1. Ne facem cont pe Koding | Say goodbye to your localhost and code in the cloud. . Nu explic prea multe: 2. Intram pe Script pentru flood si selectam tot textul din pagina. 3. Il copiem (CTRL + C) si ii dam paste in Notepad (CTRL + V). Apoi il salvam pe Desktop sau in orice alta parte ca esl.pl , ca in imaginea urmatoare: 4. Il tragem cu Mouse-ul in ROOT, langa celelalte fisiere si foldere, ca si in poza aceasta: 5. Pentru a incepe un atac (flood) vom scrie in Terminal: Eexmplu: Atacul a inceput, iar victima va ramane fara net in 10-60 secunde. Daca victima are o conexiune foarte buna la internet ( 1GBps ) fiti siguri ca nu va pica Daca portul este 0, va ataca toate porturile deschise. Daca timpul este 0, va transmite atacul pe o durata nelimitata de timp, pana cand veti opri manual acest atac. Pentru a opri atacul folositi combinatia de taste CTRL + C . PS: Tutorialul este facut in scop educativ. Nu ma intereseaza ca va adunati 4-5 pe skype si va dati flood intre voi. Am incercat doar sa va ofer gratis ceva pentru care unii din voi platesc 10-15 euro. Sursa: Romanian Hacking Forums • Index page
  13. Salut. De curand am probleme cu un virus foarte ciudat. Am un HDD extern pe care au aparut 4 fisiere din senin (Copy of Shortcut to (1) , 2 3 si 4). La properties la toate apare asa: Treaba e ca la orice PC pun HDD extern respectiv, dupa 1-2 saptamani HDD intern al PC-ului respctiv este full. E ceva ce virus sau ce o fi de umple HDD. Alea 4 shortcuturi le pot sterge pana ma doare mana, dupa reconectarea la PC a HDD-ului aluia extern apar iar. Cum pot rezolva problema? Sa nu mai umple HDD-uri. PS: Am 1TB de date importante pe HDD ala extern si nu am unde le stoca pt a-i da un format.
×
×
  • Create New...