Jump to content

sirsorin

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Romania
  • Interests
    Lineage 2 - High Five / Java
  • Occupation
    Admin Server L2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sirsorin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. dece nu incerci la amanturi ? dak vrei super preturi ?
  2. sirsorin

    sfat

    stai linistit, explicai care e treaba si dak tot nu intelege. lasa-l sa tipe pana ii trece... cam aiurea cu alea 2 bitcoinuri ca sunt ceva bani :s
  3. incercati si asta : OVH : IpAlias este si pt centos si pt debian etc. mie imi merge bine asta.
  4. iOS nu se compara cu nimic. singurul dezantaj este ca esti limitat la unele functii. in rest e top !
  5. am inteles AGSQ... nu e vorba ca vreau sa fac asta extern doar prin IP pur si simplu ci sa ii dau un exe sa ruleze si aia e.
  6. super... il voi citi cu siguranta
  7. poti sa imi dai mai multe detalii despre asta? dak ai asa ceva si sti cum se mananca da-mi id-ul tau pe PM
  8. salut, stiu ca e darkomet sau ceva de genu insa nu ma ajuta cu ce vreau eu... vreau oarecum sa imi fac acces la el in pc sa imi copiez niste fisiere, nu folosesc asta in scopul ai gasi ce bani are in carduri sau etc. vreau STRICT pt a-mi copia fisierele intrebarea mea este : Pot face asta extern fara ca eu sa il pun sa execute ceva ? daca stie cineva pot chiar platii pt asta.
  9. daca inca mai ai problema cu el incearca sa reinstalezi windowsul in primul rand sa nu ai un program care ruleaza pt a face bitcoins, fa reinstalarea la windows fara conexiune la internet e foarte important asta, dupa care cauta pe site de la producatorul laptopului driverele si instaleaza-le daca esti 100% ferm convins ca ai driverele instalate cele care sunt ale lui nu gasite si dupa ce dai manage si vezi ca merge zici ca merge, NU sa fii foarte atent la drivere. Daca tot se incalzeste incearca sa schimbi totusi pasta termoconductoare de pe CPU. Eu mai tot repar diferite pc-uri / laptopuri insa ceea ce ai tu nu este de la placa video.
  10. Parerea mea este sa nu isi cumpere un Iphone blocat/sau neverlocked pentru: 1. nu are garantie la el. 2. daca este furat vine politia la usa 3. este totusi un iPhone 5 si este bine sa ai la el factura. 4. OPTIONAL: sa ii faci si asigurare pentru ca stai fara grija cu el dak il scapi sau pateste ceva o sa coste mult reparatia. iOS recomand! De ce toate vedetele la TV folosesc iPhone ? Pentru ca este cel mai bunnnnn !!! ############################ Nu sunt blocate din Icloud (din ce stiu eu) ele sunt blocate prin satelit. Daca mananc rahat sa ma contraziceti pt ca asta stiu eu. Cand mergi cu un iphone la decodat nu iti cere userul sau parola de la icloud iti cere IMEI-ul telefonului. cu o interfata se conecteaza in satelit si de acolo se scoate IMEIUL din ce retea este blocat. asta nu este valabil doar pentru iphone. ci si pentru restul telefonelor de generatie mai noua, cele vechi erau blocate ele ca aparat sa mearga pe o retzea specifica.
  11. Lineage 2 . Daca vei ajunge sa joci acest joc iti va ramane in inima ta pt toata viata.
  12. Am reusit !!! Multumesc mult AGSQ, @madax12345 dupa ce am instalat postfix a functionat totul ok. ms pentru replay cu ajutor
  13. nu trimit dupa rds, am vps la OVH cu linux ubuntu
×
×
  • Create New...