Jump to content

Alynho

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alynho

  1. Cica blocheaza doar vodafone mah, codul asta face exact ce ai face tu din MENU->SETTINGS->CALLS->CALL BARRINGS. Adica : in functie de telefon, aveti la SETARI anumite subsectiuni. poate sa fie la APELURI, sau la SECURITATE. asta tine de telefon, nicidecum de reteaua pe care esti, nici macar de SIM <0000> - reprezinta parola implicita pentru blocarea, deblocarea apelurilor. Poate unii dintre voi ati schimbat-o si d-aia nu va merge. daca blochezi apelurile receptionate, cand incerci sa suni vei auzi ceva de genul : "Abonatul xxx a restrictionat apelurile catre acest numar" codul respectiv, e doar un shortcut spre acel meniu de care am vorbit mai sus. la mine a mers(SE W910i- Vodafone) fara probleme, desi stiam deja de asta, din meniu, nu din scurtatura p
  2. Prieteni de pe site, eu nu am nimic impotriva sa mi se spuna cand gresesc! si "inghit", atat timp cat e spus pe un ton agreabil! dar sa nu ma jigneasca, ci sa spuna frumos! @OrIax, polemica e aici : daca eu continuam sa iti raspund la intrebare, intram in polemica nu? Stiu ca nu e "Romanian Hacking School ", dar aveti aici tutoriale din care pot invata! Eu nu vreau sa hackuiesc! ci doar sa invat putin bazele si ceea cu ce se mananca! Eu nu ma "dau" hacker! Daca majoritarea sunt dobitoci, nu inseamna ca sunt si eu! nevermind...let's get over it... Multumesc pentru sustinere Benny! da, asa e, numai stubul mi-l vedea ca troian. Acum, va rog daca se poate, sa incheiem toata chestia asta! Si pe viitor daca se mai intampla asa, o sa "inghit"! Multumesc!
  3. frate, nu ma jigni! eu am postat ceea ce a detectat Kaspersky 7! totusi, nu inteleg de ce ma faci dobitoc?! tu de ce crezi ca am facut cont pe site-ul asta? sa invat nu? in fine, nu vreau sa intru in polemica cu tine!
  4. @C0nfigurati0n vrajeala tata cu botii aia! unii dintre ei functioneaza, m-am logat eu direct din yahoo si ce crezi ca am observat?! majoritatea care au mers, au aceleasi ID-uri in lista! ce concluzie tragem? nu sunt conturi sparte de tine, ci sunt CREATE de tine sau altcineva! am mai observat ca sunt niste ID-uri din alte tari, nu am stat sa vad care! scuze, stiu ca e vechi topicul, "dar trebuia sa spun asta"
×
×
  • Create New...