Jump to content

CodeGeass

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CodeGeass

  1. CodeGeass

    Netflix

    De curand am vazut cateva persoane care vindeau coduri netflix la pret mai mic,cum le genereaza,de unde fac rost de ele?
  2. Mai are mufe din acelea rotunde ,rosu ,galben,da ,se pare ca singura solutie e sa repar hdmi
  3. Salut,exista vreo modalitate prin care as putea sa conectez dvd playerul la pc si televizor? Nu mai merge sa trag filme pe dvd,iar la pc este ecranul prea mic..sa fiu mai explicit , as vrea sa rulez filmul de pe pc si sa il vad pe tv ,nu pot sa folosesc hdmi ca este stricata mufa..
  4. Este cineva de aici inginer automatist sau are idee in mare parte despre ce este vorba? Am inteles ca inginerul automatist programeaza PLC-uri si le administreaza prin HMI. Ce alte atributii mai are ,ce trebuie sa mai faca pe langa asta si cat de grea este aceasta meserie? E nevoie de cunostinte vaste in retealistica pentru asta? Va multumesc mult!
  5. Am postat sa vad daca a fost cineva in aceasta situatie,imi pare rau. Multi au zis sa nu ma duc ,sa astept sa ma obisnuiesc ,ca nu e bine sa ajung pe pastile..
  6. CodeGeass

    Help?

    Salut,scuzati-mi postarea,dar intr-un fel sunt cam disperat.A avut cineva de aici atacuri de panica,anxietate? De ceva vreme am inceput sa devin agorafobic,in sensul in care nu prea ies singur si nu plec pe distante mari. Stie cineva daca acele pastile psihiatrice ajuta la ceva?Multe persoane spun ca le-au ajutat ,altele ca au devenit legume... Usor usor ma adancesc intr-o depresie cam severa. Inca odata imi cer scuze pentru acest topic.
  7. Multumesc,nu stiam ca o sa apara dupa aceea pretul final pentru Romania.
  8. Stie cineva cat costa transportul daca comand ceva de pe amazon.com?
  9. Frate,nu te inteleg,ba ai terminat si dai bacul ,ba nu ai terminat si trebuie sa faci nu stiu ce proiecte...Hotaraste-te odata...
  10. In ultimele doua luni am citit: -Shogun(1,2,3) -Psihoterapia cognitiv-comportamentala -Terapia cognitiv-comportamentala si homeopatia -Faust(1,2) -Goethe -Cronica pasarii arc- Haruki Murakami
  11. Cred ca am sa aleg Universitatea Valahia din Targoviste deoarece au un nou campus si am auzit ca au luat ceva premii in robotica. (La Automatica si Informatica Aplicata)
  12. Stie cineva daca se merita sa pierd timpul in aceasta facultate? Este cineva acolo care poate sa imi spuna daca inveti ceva? Va multumesc mult!
  13. Recomand cartile lui Stephen King ,sunt absolut geniale,cartile scrise de Agatha Christie (am citit "Zece negri mititei" , " Vanatoarea de crime" ,"Crima din Orient Express" si "Fata disparuta" de G. Flynn. Imi doresc sa "inviem" acest topic.Sper sa nu supar pe cineva.
  14. Are 800 de pagini :)))))
  15. Salutare! Stiti un program care sa imi permita sa urc un document .doc si sa transforme textul in diacritice?
  16. Depinde cata determinare ai in tine.Cat de mult iti doresti sa faci ceva...Nopti nedormite...etc. Daca vrei sa faci jocuri pentru pc ..asta peste un timp mai indelungat ,baga tare cu "C-ul" . (Sper sa nu ma insel)
  17. De ce nu incerci sa inveti Java ca sa faci jocuri si aplicatii pentru android? Un compilator ar fii Android Studio.
  18. Salut baieti! Am nevoie de un sfat de la voi.Sunteti mult mai experimentati in programare,IT ,etc. Nu stiu ce sa invat ca dupa perioada de 6-8 luni sa pot face ceva banuti. Ma gandesc sa invat HTML & CSS sau PHP ...dar PHP-ul nu se invata asa usor + trebuie multe proiecte... Sincer...am nevoie de o parere... Multumesc!
×
×
  • Create New...