Jump to content

unqw

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

unqw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Parca era un test cu broastele special pentru asta , trebuia sa treci broastele de cealanta parte a ecranului si atunci ...
  2. click dreapta configure fences tools more tools perform an auto layout on my desktop varianta pro nu exista .
  3. ? serios Click dreapta , configure fences . . . Dai acolo la fences prima de sus e : choose a layout etc . Poti si manual sa faci selectia cu ce si cum in ce fence sta . . .
  4. Asa arata si desktopul meu inainte , 75% din ce e acolo . Alta functie ar fi : Dupa ce pui toate iconitele in locurile lor poti seta iconitele care sa ramana vizibile dupa ce ascunzi din ele . Adica daca dai dublu click pe desktop in _loc liber_ se ascund toate si ramane doar ce ai setat sa ramana , gen my computer , mozilla , recycle bin . Scapi de reactiile alea ciudate cand iti vede cineva desktopul
  5. Din postul cuiva de pe Organize Your Messy Desktop with Stardock's Fences :: Mysticgeek’s Realm "I have not noticed a performance decrease in anything while fences is running for both my desktop and laptop. From what I see in task manager, it doesn't have a seperate process, it most likely adds itself into explorer.exe or something similar to that." Nu apare nici in task manager .
  6. Tutorialul se gaseste aici : YouTube - Customize and organize your Desktop with StarDock FENCES a Computerboom Tutorial Este vorba de un program de la Stardock , gratuit , deci nu trebuie cracuit , nu are virusi etc . Nu consuma resurse aproape deloc , organzeaza iconitele frumos pe desktop , in functie de importanta sau tipul aplicatiei . Nu apare in tray . Se poate seta sa corespuna la culoare cu wallpaperul . Se auto aranjeaza in functie de rezolutie . Programul se gaseste aici , Google Sper sa va ajute , eu de cand l`am descoperit il folosesc , si sunt foarte restrictiv la ce ruleaza in plus .
  7. reply total la subiect : PREA MULTE TOOLBAR-uri print screenul se poate folosi si ca demotivator
  8. Here Is Something You Can't Understand Artist(Band):Cypress Hill
  9. " mehy e bara sus nu fii nesi "
  10. Count me in . My best skill is that i can slap really hard .
  11. Interesant experimentul , mai ales ca sunt si niste experiente ale unor vanzatori de magazine care au si ei inregistrari cum niste domnisoare elegant imbracate isi ascund pe sub fustite plasme sau te miri ce . De cate ori sa te arzi pana sa schimbi foaia . . .
  12. Si apropo , vina e a noastra ca ii suportam , ca facem campanii pro , ca se filmeaza seriale dupa seriale unde romanul obosit se imprieteneste cu rromii , ca actorii nostri buni , joaca in mizeriile alea de telenovele . Vina noastra ca romani .
  13. In ideea ca , cei care vor citi pagina vor fi native speakers "gypsies go in V-Europe and istead" Do you like westerns ? Because only cops wear vests .
  14. Daca vreti sa incercati ceva din gama produselor care induc diverse stari prin intermediul sunetelor incercati cu incredere Neuro Programmer . Neuro-Programmer 2 Home - Self-Programming with Brainwave optimization and Psychological techniques (Hypnosis, NLP, etc) E trial , e un software foarte estetic ca aspect , se poate face o selectie a diverselor lucruri care vreti sa le obtineti , gen stare de somn , stare de energie , imbunatatirea performantelor de memorie . Sunetele care le genereaza sunt foarte ok , nu mai e mp3`ul care defapt trebuia sa fie altceva si probabil nu e ce trebuie .
  15. Many belives ca ideea e buna , daca ar putea capata o forma mai cizelata si o corectare gramaticala Dar nu stiu cati beliveri care cred ca romania e borat country vor visita this blog
×
×
  • Create New...