Jump to content

the_master

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by the_master

  1. Am mai auzit si alti in situatia asta, si din cate am inteless societatea care te conteacteaza, legal nu poate face mai nimic, doar sa te deranjeze telefonic. Daca nu ai nici o dovada clara prin care sa dovedesti motivul pentru care ai primit aceasta suma (daca te-a mancat in cur si ti-ai facut transferul singur) ai face bine sa le dai bani si sa se termine asa (nu merita riscul unui dosar), daca tu ai fost cinstit si ai mucit pentru bani rspectivi nici nui baga in seama, nui problema ta daca bani cu care ai fost platit au fost sau nu furati ... important ca tu ai muncit pentru ei ! Sa ne tii la curent, presupun ca sunt multi interesati pe forum.
  2. salutare, cum as putea indoi un placaj pcb la 75 grade ? fara sa se rupa ?
  3. Multumesc @Dr.Mengele pentru ideee, am in garaj o baterie veche sper sa fie inca bun acidul din ea
  4. salutare, incerc sa rebranduiesc un produs, am rezolvato cu softul, problema e ca nu reusesc sa elimin inscriptiile actuale, logo, serie, nume etc, am incercat cu acetona da nu se elimina, stie cineva o substanta mai eficienta la asa ceva ?
  5. Salut, are cineva sa-mi dea si mie database-ul binbase.com ? am vazut ca al au la vanzare. Ofer la schimb alte tipuri de db daca e nevoie.
  6. salut, am facut rost de niste scheme electrice private (ideei inovative), problema e ca acum trebuie sa le pun in practica, am terminat scoala acum multi ani la electronica (eram passionat de programare pe vremea aia), da imi mai aduc aminte putine lucruri despre corodat. Exista cumva vreun dispozitiv cu care as putea realiza placutele electrice tip industrial, la un pret decet ? ma intereseaza doar schema pentru inceput.
  7. se pare ca TrueCrypt inca deranjeaza, daca inca se mai investeste in cautarea de vulnerabilitati in el !
  8. In general din free app se castiga renume, o parte din oameni care au nevoie de pluginul tau te contacteaza ... unii iti dau bani pentru cod sursa, altii te platesc sa faci update la plugin, altii iti ofera un loc de munca, uneorii ai mai multe avantaje daca distribui applicatiile free decat daca le-ai vinde. Asta regula e valabila in orice categorie de software.
×
×
  • Create New...