Jump to content

Rangeut

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rangeut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mai are cineva cumva interviul de la bobby voicu pe care l-au dat neme si kw3 acum cativa ani?
  2. Avem p1.php si p2.php Vreau sa afisez o variabila post definita pe p1.php pe p2.php Cum pot face asta? Mersi.
  3. Am 2 metode de ales: wire transfer si checks. Daca aleg wire trasnfer, ramane optiunea asta: Cu ce cacat ar trebui sa completez aici? Si cu asta ce mai e?
  4. ^ Inca nu e. A aparut de-abea pe 17 dec in USA.
  5. Alte SF-uri bune ar mai fi Andromeda (cred ca l-ai vazut), Farscape si The Outer Limits (trebuie neaparat sa te uiti la el; gasesti pe VPlay). Din pacate niciunul dintre ele nu mai ruleaza acum. SF-ul nu se mai vinde. O sa vina din urma numai Avatar-uri. Momentan ma uit la Eureka (o productie SyFy care are o idee geniala), Doctor Who (astept Christmas Special), Torchwood (o sa fie reluat in iunie 2011 dupa o pauza de un sezon), SW: Clone Wars (e un cacat, dar e digerabil) si cam atat. Daca te intereseaza si alte domenii inafara de SF, arunca un ochi pe TBBT (trebuie sa-l vezi), Two and a Half Man, Scrubs, Grey's Anatomy, House M.D., Supernatural etc. Peace and long life.
  6. Same old, same old. Incearca sa te uiti la Scrubs, daca nu l-ai vazut deja. Il gasesti pe VPlay. Ca si tine, astept V - 2009. Daca iti place SF-ul britanic, incearca Doctor Who (probabil l-ai vazut deja), asa ca iti recomand Torchwood. E un spin-off si e ceva mai matur decat DW.
  7. ^^ Eureka all the way! Incearca sa te uiti la el, e super. P.S. Si eu am patit-o cu asta de la SyFy, cu Caprica.
  8. BINE! In sfarsit au anulat astia de la SyFy porcaria de SGU.
  9. Rangeut

    Teletext

    Sunt doar curios, mai folositi acest serviciu? LE: Daca da, teletextul carui canal obisnuiti sa folositi? Eu prefer TVR, se actualizeaza constant.
  10. ^ Lumea nu isi face curaj sa posteze din cauza "baietilor rai" de aici. Sa presupunem ca tu ai o opinie despre un anumit subiect, ti-o postezi si gata. Dar uneori se mai intampla sa vina cate-un paxnWo sa te dea in p*la lui.
  11. ^ Stii, putem bea cafea in timp ce discutam despre Linux la rubirca cu sisteme de operare. Asa ar fi cel mai bine.
  12. Cred ca nu ti-ai dat seama. Dar nu se gasesc lucruri interesante pe aici, pentru ca lumea sta numai la "Offtopic". Inchide sectiunea asta vreo 2 luni, pana se echilibreaza raportul dintre discutii tehnice si offtopic. I rest my case. Pupici. LE: @blech M-am uitat si eu peste topic-ul tau. Nu-l mai gasesc asa ca iti dau un raspuns aici. Tu cand "dai DoS la un site", de fapt trimiti niste pachete catre un server. Conexiunea respectiva nu poate fi posibila fara sockets. Cauta pe Google niste diagrame cu DoS, ca sa intelegi care e treaba.
×
×
  • Create New...