Jump to content

mplayerexe

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mplayerexe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. off:Sincer andy, daca nu ai de gand sa ajuti cu ceva, nu mai posta aiurea. Ai cautat pe google AT commands si nu ai inteles nimic? on:at commands astea stiu ca sunt anumite stereotipuri acceptate numai de anumite telefoane...e putin mai grea partea cu editarea setarilor,desi are numai valori (1-activ,0-inactiv,128-activ doar pentru...etc)
  2. hahaha ,daca esti fata,vrei sa iti spionezi tovarasu?
  3. @edededi:Majoritatea intrebarilor tin putin si de logica si de o psihologie pe care unii oamenii nu o inteleg,sau pur si simplu trec cu vederea.Intrebarile astea scrise de phython3 imi par ca un test psihologic(cred ca majoritatea a dat cel putin unul).Imi amintesc ca la ultimult test psihologic pe care l-am dat,aveam 5 sau 6 intrebari ceva de genul:Ai avut vreodata intentia sa faci rau unei persoane care te-a enervat foarte tare?Dupa aceea te lua cu fel de fel de intrebari derivate de la prima,incat daca nu dadeai raspunsurile cum trebuie si intr-o oarecare logica,ti se bateau cap in cap si te contraziceai singur .Adica la modul ca te intreaba definitia unui cuvant,si apoi te face sa faci legatura intre doua cuvinte cu aceeasi explicatie...asta e doar un exemplu.Mai citeste odata intrebarile si vei intelege faptul ca nu orice pusti de 12 ani este capabil sa gaseasca un raspuns la toate,chiar daca la cele care iti cer definitii poti gasi usor raspunsul pe google.
  4. Daca acel chestionar s-ar aplica la actualii membrii ai RST-ului,cred ca,comunitatea ar ajunge la un numar cu 60% mai mic decat cel de acum. 1.foarte putini se vor inregistra. 2.mai este o varianta:noii useri pot cauta raspunsurile la acel quiz sa ii zicem.
  5. Socant e faptu` ca a murit de AH1N1 ..
  6. In stand by nu merge internet-ul. Iar persoana care spui tu ca are server de 5 ani sigur il are la hostig .. eu am un prieten care are comunitate de aproximativ 7 ani (sigur o stiti) cu 4 calculatoare si le`a inchis maxim 1 luna pe an.
  7. Logic ca se stocheaza undeva fizic.. de exemplu acest site este intr-un data center (cred) care ocupa un apartament .. dar ocupa doar 0.00001 % din tot data center-u ala.
  8. O sa apara ce ? Unii cred in calatoria in timp .. care nu are nicio explicatie logica (stintifica) dar nu cred in memorie nelimitata ...
×
×
  • Create New...