Jump to content

AlStar

Active Members
 • Content Count

  1409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

About AlStar

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 08/28/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Converted

 • Location
  Iasi
 • Occupation
  Dev Jr., Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Python e interpretat, deci poti arunca un ochi peste cum e facut JS. In JavaScript: The Good Parts cred ca am vazut un exemplu de state machine.
 2. Exercitiile astea is un fel de "astazi invatam adunarea: un mar si cu inca unu, fac doua; cate mere sunt in total daca mai adun alte doua?" Ca sa fiu si pe subiect: 1. get current date, get day of week, case example 2. user defined functions Daca ai de gand sa profesezi candva in IT, iti sugerez putin mai multa atentie si curiozitate fata de cursuri si materialele de curs.
 3. Cum ai pus codul aici? Cateva linii mai sus, m e int[] - compile error 2. De ce cauti in x[]? De ce pui 97+j , in loc de x[j] ? "A" nu poate fi convertit de binary? Daca te intereseaza doar literele mici, poti verifica fiecare litera din input cu intervalul [97, 122] 3. Unul din cele mai importante lucruri pe care le-am invatat in programare a fost sa nu folosesc variabile de genul a,b,c,x,plm. i,j - sunt ok ca si indecsi, dar fara j1. In cazul de fata, j1 poate fi redenumit in i, intrucat nu mai exista inafara primului for. n - inputLength, m - extract
 4. Imi place ca nu mai trebuie sa deschizi VS pentru cateva clase si ca acum poti face si debug cu VSCode.
 5. Arata frumos dar... Eu cred ca e mai bine sa incerci sa scrii ceva in fiecare dintre ele si abia apoi sa alegi.
 6. In primul rand felicitari tipului in cauza. In al doilea rand, poate ca @Gecko a exagerat putin dar @Anonym13, "security-research" e ceva mai mult decat SQLi si XSS.
 7. Chiar azi am intrat pe exploit-db si mi-au ajuns rapid ochii pe asta. As fi aruncat o privire la exploit in sine, dar cand am vazut ca linkul de github duce la o arhiva, mi-a disparut cheful.
 8. Pe netestate si bazandu-ma pe putina experienta cu Linux, iti zic ca diferentele intre distributiile cu acelasi nucleu, inafara de partea de interfata, sunt minime. Daca ai timp si esti curios, iti recomand ArchLinux (sau poti cauta alternative de distributii "goale"). Dupa ce te muncesti sa-ti pui interfata si 2-3 programe, vei intelege mai clar diferentele dintre distributii. De altfel, ajuta si sa arunci o privire pe distrowatch.com. Poate vei ajunge sa vezi Kali doar ca un Debian cu multe tool-uri si o interfata faina.
 9. Din ce vad, e bazat pe Debian, la fel ca si Kali. De ce ai instala altceva? Pentru interfata?
 10. La ce va foloseste contu' premium?
 11. E simplu si frumos explicat, bravo. Dar, link title-urile alea de 5km, not so nice.
 12. Daca sunt logat, nu face nimic. In CP-ul touchpadului e dezactivat triple-finger gesture. Oricum, tot ramane sa mai experimentez diseara. As putea spune ca e posibil sa fi dezactivat faza cu 3 degete, inca de cand am instalat driverul, tocmai pentru ca nu m-a interesat feature-u asta din Win10, dar nu-s sigur, ca memoria mea functioneaza aiurea. LE: Mda, aparent la mine nu merge deloc feature asta nou din Windows. Am multi-finger gesture la touchpad, dar pentru alte prostii. Posibil driver nepotrivit. In fine, ma pot lipsi de el. Pot folosi Win+Tab.
 13. Am si driverele pentru multitouch, am acelasi build de Windows. Ce difera, e faptul ca eu am pus sa ma loghez cu PIN in loc de parola de Live. Mai verific diseara, posibil sa fie ceva ce am dezactivat de cand am pus build-ul anterior. LE: De fapt, tocmai asta cred ca e diferenta. Eu folosesc @ live.com , iar tu folosesti cont local. Oare sa fi asta cauza?
×
×
 • Create New...