Jump to content

MasterSenpai

Active Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MasterSenpai

  1. I've noticed you and still stupid. xD Keep it like that!
  2. Stai ca ma duc sa ma plimb cu ma-ta. dau o tura cu ea prin oras.
  3. La munca cu voi nu la intins mana, tigani prosti si inculti ce sunteti.V-as urca intr-un vapor de carton si sayonara(goodbye :: la revedere) cu voi pe Marea Neagra arzand ca sobolanii aia din parlament.
  4. cheie decriptare: IUNuVVNUSEU2ZTFUNzlrM1pyalpzZXc= Acest pachet contine (am urcat eu fisierele pe contul meu de mega.co intr-o arhiva):
  5. @albertynos multumesc, presupun ca sunt cele listate sub "Get this free".
  6. Reckon este un personaj care sufera de aceasta boala: Dissociative Identity Disorder (Multiple Personality Disorder): Signs, Symptoms, Treatment Daca nu esti el bine ai venit.
  7. Rusia este o tara slaba cu arme puternice, parca in 2008 au fost`prinsi` ca inca detin arme nucleare.
  8. Daca stiam ca esti inteligent nu te mai bagam in seama, mi-a zis mami sa nu vorbesc cu oamenii destepti.
  9. @aa7670 am crezut ca esti om serios si destept dar, m-am inselat in privinta ta.Serios ca se scrie "telecomunicatii" cu un singur "i"? Se vede ca ai absolvit cu diploma de cal. Mai si acuzi unele persoane ca au platit pentru BACALAUREAT, cred ca tu ti-ai facut rate de cand erai mic sa ai BACUL asigurat sau ai trecut dunarea cu BACUL si te crezi absolvent? ))))
  10. Un mort iubaret , esti bun de pus pe matrimoniale.
  11. M-am grabit sa scriu pentru domnu` care vrea sa invete programare, era notiuni de baza dar oricum mersi ca mi-ai atras atentia.
  12. Mare pierdere de timp cu tine, daca erai interesat de programare beleai ochii pe google dar eu cred ca belesti pula pe brazzers. https://www.google.ro/search?q=notiuni+bazice+de+programare&oq=notiuni+bazice+de+programare&gs_l=serp.3...2184.8944.0.9071.28.27.0.1.1.0.132.2681.9j16.25.0....0...1c.1.64.serp..12.16.1642.SicwTAhybDU
  13. You could use a proper lang coz spanish is not a global language, thank you sir. Viva ma-ta!
  14. Sa dai oleaca de spaga la moderatori si o scrisoare de multumire ca inca n-ai luat ban.
  15. @Chessmaster91 ti-am gasit solutia la problema. Fa-ti o prietena in p^la mea.
  16. Raspuns: - mental disorder si computer addicted Solutie/ii: - dezabonarea de la furnizorul de internet - neplata catre sc. muntenia nord s.a (electrica) - psiholog
  17. Si boilerplate ce pelemeu este? Nu este tot un web framework? - la hover pe produs apare view si category mai jos in loc sa fie in-line - foarte inghesuit shopping cart - footerul foarte `sarac`
×
×
  • Create New...