Jump to content

seastorm

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

seastorm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Da, ce spui tu pare a fi mult mai eficient. Seamana cu metoda de spargerea a criptarii WEP in retelele wireless. Dar faptul ca telefonul mobil raspunde la 'codurile' trimise de catre BTS-ul fals reprezinta o vulnerabilitate de design in protocolul de comunicatie? Daca da, ar trebui ca metoda sa functioneze la orice tip de telefon. Right?
  2. Congrats pentru Fitty. E ok ca si exercitiu de programare. Dar treaba adevarata tot manual se face (nu va ganditi la prostii )
  3. Ce zici tu e un fel de monitorizare activa. Eu ma gandeam la ceva pasiv. Adica undele radio dintre telefonul tinta si releul celulei ajung si la alte telefoane din preajma care (cred eu) ar putea fi programate sa faca 'sniffing' si sa reconstruiasca convorbirea. Intrebarea mea ar fi daca sistemul de operare al telefonului (ex. Android) ar putea fi extins cu un driver care sa faca acest tip de sniffing. Permite firmware-ul telefonului asa ceva?
  4. Oare nu exista vreo modalitate de a pune modem-ul telefonului in modul 'promiscous' (echivalent placilor de retea)? Parerea mea este ca ar trebui sa se poata la nivel de firmware. Dar la nivelul sistemului de operare se poate? Daca da, ai putea sa stai aproape (ca distanta) de un telefon si sa il asculti in timp real. Ce ziceti?
  5. Sa ne spui si noua ce rezultate obtii
  6. Baieti, problema e rezolvata de mult de astia din romtelecom. Era valabila doar in prima serie de modemuri Huawei. Eu mi-am luat clicknet de curand si modemul meu nu e accesibil din Internet by default. Dupa o cautare simpla pe site-ul Romtelecom se gaseste si o aplicatie care configureaza automat modemurile ADSL: http://www.romtelecom.ro/fileadmin/template/main/images/docs/drivers/Software%20Huawei%20-%20configurare%20automata%20(toate%20versiunile).exe Enjoy!
×
×
  • Create New...