Jump to content

Jok3

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Occupation
    Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jok3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. E genial, bravo. Imi place mult. Daca ajungi sa-l promovezi bine in strainatate ai avea mult de castigat. Acum depinde de tine ce vrei sa faci cu el.
  2. Jok3

    Script de la 0

    Salutare! Vreau sa fac un script de la 0 cu ajutorul caruia sa pot sa ma conectez la Yahoo si sa trimit un mesaj. Am reusit sa fac functiile pentru trimitere de packete, YMSGPacket, sendpacket, functia login si sendPM. Am o problema, cand dau login la un id se logheaza si trimite mesajul dar daca dau un refresh la pagina nu mai vrea sa se logheze doar dupa un anumit timp. Dau refresh de multe ori iar mai apoi primesc un mesaj Logged In. Treaba asta nu stiu cum sa o rezolv. Are vreo legatura cu conexiunea la server? P.S Protocolul Yahoo a fost schimbat acum ceva vreme nu stiu exact cand, oare are legatura cu trimiterea de pachete?
  3. Poate nu stiati de Zone-h, e un fel de site precum era rankmyhack.com care puncta fiecare hacker pentru fiecare atac in functie de complexitate si care functiona pe principiul "The bigger the site, the bigger the points." Poate va ajuta la ceva. http://www.zone-h.org/archive/published=0
  4. Jok3

    Forum de discutii

    Da te pot ajuta.
  5. Jok3

    Forum de discutii

    Stiu asta... dar e pacat sa stric munca depusa pana acum si banii investiti... poate cu timpul se va prinde ceva de forum, inca astept si incerc sa creez discutii cat mai bune pentru a crea cuvinte cheie care sa aduca trafic cat mai mult (cu aceasta ocazie invat mai multe despre SEO prin monitorizarea pe care o fac) eventual si ceva membrii care sa se implice. (Nu e singurul site la care lucrez deci nu ma grabesc)
  6. Jok3

    Forum de discutii

    Defapt mai intai a fost un blog... am decis sa fie forum pentru a dezbate mai multe nise... pe blog trebuie sa scri constant iar timpul nu-mi permite asa ca m-am gandit, poate ar fi mai bine sa fac direct un forum la care sa contribuie si membrii.
  7. Mi-a luat ceva sa citesc acest articol si sunt de acord cu cele zise mai sus, iar ca detaliu as zice ca pe aceste teme s-ar putea discuta pana maine dimineata... si nu cred ca ar avea vreun rost. Vreau sa subliniez faptul ca ai punctat foarte bine la urmatoarea fraza cu care sunt de acord: Mi-am schimbat putin parerea asupra acestui forum si asupra unor idei dezbatute de tine mai sus. Sa speram ca toate lucrurile vor revenii la normal...
  8. Jok3

    Forum de discutii

    Rog un administrator sa stearga acest post sau sa-l suspende pana cand indeplinesc conditiile pentru publicare. (greseala mea nu am citit regulamentul... minim 50 de posturi)
  9. Jok3

    Dativa cu parerea

    Nu pare profesional deloc. Schimba-i tema, cumpara un hosting si un domeniu.
  10. Jok3

    Forum de discutii

    As dorii sa stiu si eu o parere din partea voastra asupra forum-ului de tutoriale de mai jos: Forum Nu am avut timp anul acesta sa-l promovez (din cauza facultatii) iar unele discutii deschise sunt destul de simple, incerc sa-l promovez putin prin aceasta cale si am nevoie de ajutorul vostru poate sunteti interesati sa va alaturati si acestei comunitati (prin acest mesaj nu vreau sa se inteleaga faptul ca doresc sa fur de pe RST membrii, nu voi face spam prin mail sau alte chestii de genul). Multumesc, si astept pareri pro-contra si sfaturi din partea voastra.
  11. Jok3

    Blogul meu!

    multumesc mult de sfaturi!
  12. Jok3

    Blogul meu!

    Acesta este blogul meu: De toate! Daca va pricepeti la siteuri/bloguri va rog dati-mi cate un sfat , despre cum as putea sa-i maresc traficul.
×
×
  • Create New...