Jump to content

coffeeman

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

coffeeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. F64 are acum o promotie, ceva de genul daca duci aparatul vechi ( in cazul tau, acel compact) primesti un voucher de aprox 1000 ron( este mult mai convenabil pentru aparatele compacte sau bridge mai vechi). Iar cu banii pe care esti dispus sa-i investesti, acei 1500-1700 ron, ai putea sa iti iei un bridge mai bun( daca vrei o calitate care se apropie de aceea a unui DSLR, de multe ori chiar la fel cand vine vorba de tras in Jpeg) sau chiar un DSLR. Aici poti merge pe ce vrei tu, Canon, Nikon si chiar Sony( chiar daca nu as recomanda un Sony la banii aia). Exemplu Canon 600D ( eu il am de ceva timp, foarte bun pe video si pe imagine, tinand cont ca este entry-level DSLR), Nikon D5100, Canon 700D, pfff, aici ai de unde alege. Iti recomand sa te duci intr-un magazin de specialitate sau sa cumperi de pe site-ul unui magazin de specialitate, eMag iese din discutie la acest capitol. Ei vand aparate foto, doar pentru a vinde orice. Numai bine!
  2. Nu te supara, dar acel AMD FX 8350 este putin in urma unui I7-3770k. Cand vine vorba de jocuri, este foarte posibil ca acel AMD sa iasa in fata, dar daca folosesti alte aplicatii,care fac video rendering sau 3d rendering, cred ca acel 3770K iese foarte mult in fata. Numai bine! PS: Nvidia all the way, forta bruta isi spune cuvantul oricand:)
  3. Daca bugetul iti permite, poti merge pe AMD + ATI ( un buget mai redus) sau chiar si Nvidia ( aici s-ar putea sa mai scoti ceva bani pentru video). Daca ai un buget bunicel, poti merge pe Intel, ceva Core i din generatia cea mai noua plus Nvidia, performantele vor fi pe masura banilor cheltuiti. Bineiteles nu vorbim despre high end gaming:). Acum, poti cauta cateva review-uri despre alaturarile astea AMD+ ATI sau Intel+Nvidia( Intel+ATI, AMD+Nvidia). Uneori doar producatorii difera, performantele fiind aceleasi ( Sapphire, PowerColor, HIS etc). Bafta!
  4. Nu cumva Snowden ca si Wikileaks reprezinta un fel de dezinformare in masa a populatiei, sau mai bine spus o deturnare a atentiei de la anumite chestii pe care marile puteri ale lumii le fac. Chestii care i-ar pune intr-o dificultate si mai mare daca s-ar afla!? Eu asta tind sa cred. Declaratiile presedintelui american sunt doar vorbe. Oricum Rusia si SUA au avut relatii mult mai stranse in spatele acelor usi inchise. Diferitele documente despre spionajul propriului popor sau spionajul altor state s-ar putea sa fie lasate libere voit, prin intermediul unora ca Snowden.
  5. Tipul de incendii care iau nastere aici sunt cele mai periculoase:))
  6. Buna seara, sau dimineata, sau chiar si ziua ( depinde cand cititi). Numele de interneti, este Coffeeman. Sunt roman pur sange, sau cel putin asa cred. IN viata de zi cu zi, sunt pompier, militar. In timpul liber am si alte pasiuni care implica si hacking-ul, in varianta lui adevarata si buna. Adica imi place sa aflu, sa-mi bag nasul si sa vad cum functioneaza diferite chestii, mai ales ce tin de software/hardware etc. Nu, nu am "spart" nimic, nu am copiat/furat nimic. Pur si simplu sunt fascinat de lumea asta cat si de diferitele unelte de aparare impotriva malware etc. Sa aveti o zi/seara/dimineata buna!
×
×
  • Create New...