Jump to content

milianus

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milianus

  1. @MrGrj Imi cer scuze, nu te contrazic ca nu sunt si recrutori de care ai spus tu mai sus, dar personal eu nu am intalnit probabil din simplu fapt ca nu am stiut unde sa caut. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si indrumari, am sa tin cont de toate cuvintele voastre! Ma atrage partea web din ce am facut eu momentan, am inceput cu tutoriale bootstrap de pe yb, cand am sa dau de probleme nu am sa ezit sa va cer ajutorul. Va multumesc inca odata pentru sfaturi. Am sa incerc in continuare sa imi gasesc si un job pe domeniu, nu ma intereseaza pe cati bani sau ce am sa fac dar sa fac ceva sa fie o motivatie in plus ca sincer call-center-ul nu ma motiveaza cu nimic. @murder66 poti sa imi dai un pm unde ai facut cursurile ? Caut si eu de ceva timp dar imi e ca nu invat nimic si dau banii degeaba
  2. Salut. Creez acest topic in speranta de a primii sfaturi utile de la toate persoanele care sunt pasionate de domeniul acesta si care au reusit sau nu sa se dezvolte pe plan profesional. Eu am terminat Facultatea de Informatica la Universitatea Titu Maiorescu ( aici am vrut pentru ca am fost o persoana mai "rebela" si am zis ca e altceva la privat). Acum "m-am dat cu capul de sus" si mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva pentru viitorul meu si pentru ai face mandrii pe parintii mei. Sunt pasionat de IT, de tot ce tine de tehnologie si altceva nu as vrea sa fac si nu mi-ar place sa fac. Am cateva cunostine hardware dar ceva nesimnificativ ca sa spun asa. De curand m-am apucat sa invat Html/css. Mie sincer imi place mult partea hardware. Dar vreau sa invat si programare. Am incercat sa ma angajez in domeniu pentru a invata, pentru a castiga experienta, sunt de acord si neplatit dar vreau sa invat, din pacate daca nu ai lucrat inainte in domeniu nu te angajeaza nimeni chiar daca indeplinesti fisa postului. Cunostintele mele sunt personale, sunt din ce am invatat singur. In timpul facultatii din pacate a trebuit sa muncesc unde am gasit pentru a ii ajuta pe parinti ca nu am fost si nu sunt "baiatul lu' tata" .Ce sfaturi dati unui om la inceput de drum, ce ar trebui sa invat ? Va multumesc!
  3. Am avut si eu un adaptor wifi dar nu era Alfa, stiu ca prindea pana la 150 de metrii cu antena de 10 dbm. Dar nu stiu sigur daca dbm se masoara in raza de actiune.
  4. @fusername am inteles ce spui tu, eram doar curios cum trebuie procedat si pentru router daca vreau sa prind wifi de la o distanta mai mare si routerul singur fara antena nu prinde wifi. @CD-RAY multumesc!
  5. Intrebare, de unde pot cumpara adaptor wireless pentru antena ? De exemplu ca cel din imaginea pusa de CD-RAY in ultimul post ? Sau pot cumpara un router wireless cu mufa detasabila care sa il pot conecta la antena nu ? Dar routerul trebuie sa aiba ineaparat functia de wds ca sa mearga antena nu ?
  6. Va multumesc mult!
  7. @konstantineDeci sa inteleg, ca sa am wifi imi trebuie un acces point ca sa il pot conecta la router. Sau un router cu functie wifi repeater. Apropo, wifi prind daca stau cu laptopul pe geam, daca stau la o distanta de 3 m de geam numai prind. deci ar fi bun un router de care spui tu ? @CD-RAY explica-mi te rog ce face mai exact ultimate mint live v1.5
  8. Salut. Am tot cautat pe forum si nu am gasit nimic concret, poate nu am inteles eu, dar sper sa gasesc aici raspunsul de care am nevoie. Eu sunt din provincie, urmez o facultate si stau la un camin in chirie. Toate bune si frumoase, doar ca acest camin nu are internet. Caminul e pozitionat pe langa o benzinarie, Mcdonald's etc. Foarte multe retele wireless gratuite. Am gasit pe forum informatii despre antene wireless Alfa, Tp-link etc. Am vazut si pe emag modele de antene, etc. Intrebarea mea este: Cum pot face sa prind wifi de pe laptopul meu ? Pe mine ma intereseaza sa am wireless in camera, nu sa ma conectez prin usb prin acele adaptopare,sau daca merge sa conectez mai multe device-uri din router prin cablu de internet . Mai exact, cum functioneaza toate astea, sper sa se inteleaga.Va multumesc!
×
×
  • Create New...