Jump to content

SENEQ_o

Active Members
  • Posts

    302
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SENEQ_o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Poti sa incerci linux mint . Scopul lor e sa fie user friendly si sa contina toate programele necesare unui utilizator cu putina experienta. Au scos acum un nou DE ( Cinnamon ). Arata binisor.
  2. Lucrezi la NSA ? mesaj(romana)+aes256+TWOfish+BLOWFISH+RSA(RC6) ==> "Am avut o sursa buna iar un ventilator prost la acea sursa...cum vedeti ca numai functioneaza o scoate`ti si numai ii dati start la calculator pana nu luati una noua...asa ar trebuii fiiindca mai bine dati 60 lei pe una noua decat sa luati ventilator care face 20lei +30 lei ca iti cere pentru a ti`l pune."
  3. CIZ, nu mai fa double post,vb frumos,citeste regulile ! (oricum cred ca o sa primesti ban ) Cat despre cont , nu ai sa il mai recuperezi !
  4. nu vreau sa fac alt topic.. dar daca poate cineva sa-mi da un steam sa ma joc luni de la 5 pana la 8 dimineata la un lan lasa-ti un pm.
  5. close this topic ... @ pepe nu mai hrani topicuri zombie ... ultimul post a fost in august
  6. SENEQ_o

    problema hdd

    azi cand ma jucam s-a blocat leptopul , am dat restart si a aparut mesajul "reboot and select proper boot device" . Am incercat cateva fix-uri de pe net dar in zadar. Apoi am incercat sa reinstalez windowsul si apoi sa instalez linux , dar nu imi gaseau nici un hdd . => ca sa ars/stricat/bulit hdd. Cateva intrebari : 1.Garantia leptopului acopera o eventuala inlocuire a hdd ? 2. Daca el este inlocuit , hdd vechi ramane la ei sau este inapoiat la proprietar? 3. Ti-l monteaza ei ? 4. O sa se uite peste informatiile din acel hdd ? Au voie sa faca asta ? 5. Credeti ca hdd nu tb inlocuit si se poate rezolva problema prin alta metoda ? 6.Cum aflu ce hdd e compatibil cu leptopul meu , si ca care sunt preturile de pe piata / ce firme ofera produse bune in raport pret/calitate ? ps: daca aveti timp si vreti sa raspundeti la o intrebare , va rog sa precizati numarul intrebarii, sa fie oarecum organizat ! 10x linux for livecd mai pot si eu sa stau pe net si fara hdd !
  7. Uber fail . I facepalmed so hard I broke my leg.
  8. Cum zicea si mosad intr-un post , Team Fortress 2 e F2P ( free 2 play) . Cs promod necesita mtorul grafic de la source pentru a rula , insa poate fi folosit si cel de la TF2 ( e acelasi ca la source ). Asa ca downlodati TF2 de pe steam , apoi cs promod de pe situl lor ... si cand rulati cs promod isi downlodeaza automat source SDk 2006 si 2007 . Spor la joc !
  9. ala e maus steelseries kinzu ...din ce vad eu in video
  10. dati la pagina 5 primul post din 2008 al doilea din 2009 al treilea din 2010 alt patrulea 2010 al cincilea 2011 nu mai inviati posturi deastea zombile ....
  11. @ unknown , chiar nu ai ceva mai bun de facut decat sa te uiti la posturile mele ? fisker asta o gresit sectiunea , are doar 1 post si a scris si mesajul gresit , am zis sa stearga topicul pentru ca nu o sa il ajute nimeni si ocupa spatiu degeaba... daca tot vrei sa il ajuti , trimite-i un scam page la steam prin pm.
  12. nu fake , ci "fack" .... stergeti topicul @ Fisker read the rulles first
  13. mi-am cumparat un htc desire s de la vodafone la abonamentul vodafone complet 800 cu internet pe mobil 500 mb . Am cateva intrebari ! cum se configureaza internetul ? Pot sa il setez sa fie oprit / pornit ? Cand depaseste banda de 500 mb ma avertizeaza ? Cum pot sa vad cati mb am consumat ? ps : Ms anticipat .... momentan telefonul e la incarcat .
  14. pfai ce posturi .... nu e nemessis...ce legaturi gasesti si tu
×
×
  • Create New...