Jump to content

cretu_dan

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cretu_dan

  1. https://securityonline.info/ciscos-talos-issued-security-alert-new-vpnfilter-malware-affected-500000-networking-devices-worldwide/ https://blacknews.ro/guvernul-rus-pregateste-atac-cibernetic-companii-securitate-cibernetica/
  2. Tocmai aici o sa fie o problema .... " lumea nu prea mai vrea sa schimbe BTC in euro/lei/usd deoarece poti plati direct in BTC". Lumea nu vrea dar entitatile comerciale catre care platesti vor fi constranse sa intre in legalitate intr-un fel sau altul. Spre exemplu: tu cumperi un produs de la un magazin online si platesti in BTC ori icu alta moneda virtuala. Cred ca se doreste ca respectivul magazin online si procesatorul de plati cu care ei lucreaza si iti retina datele (care, ce-i drept, pot fi fictive din moment ce curierul iti aduce coletul pe orice nume si prenume si nu iti cere vreun act). Consider ca in acest fel vor fi presiuni in vederea controlului si monitorizarii. Multam pentru postari si ... topicul ramane deschis.
  3. Salutare tuturor. Cum spune si titlul doresc sa stiu mai multe despre regimul fiscal al monedelor virtuale in Romania. Lasand la o parte micile schimburi intre persoane fizice (gen anunturi OLX) as vrea sa stiu daca si cat de legal este comercializarea unor produse in acest fel. Stiu ca firme mari au aceasta facilitate (ex. PC Garage) cel putin la nivel declarativ ... asadar pare sa fie o forma legala. Dar cum se face practic in contabilitate?! Apreciez orice parere sau sfat intemeiat. Multumesc anticipat!
  4. Miska Se spunea aici ca a fost descărcat prin intermediul e-mail-ului. Asa este?
  5. Vreo tipologie a mail-urilor? Ceva caracteristici?
  6. Salut. Înainte de toate soluțiile de securitate să nu uiți că cel mai bun antivirus/antimalware rămâne utilizatorul pc-ului/laptop-ului. Văd că vrei sample pt analiză. Te pricepi? Ce folosești pt. analiză?
  7. https://www.cert.ro/citeste/divulgarea-coordonat-a-vulnerabilit-ilor-component-esen-ial-a-securit-ii-cibernetice
  8. Multumim! Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă, în primul rând, ceea ce nu se poate cumpăra: sănătate, dragoste și prietenie!
  9. http://thehackernews.com/2017/04/android-banking-malware.html
  10. cretu_dan

    Urare

    De ce spui asta?
  11. cretu_dan

    Urare

    Sfintele Sărbători de Paște să vă aducă, în primul rând, ceea ce nu se poate cumpăra: sănătate, dragoste și prietenie!
  12. In mare ti-a raspuns Sim Master. Plus de asta este un semn de civilizatie sa sacrifici 4-5 pachete de tutun sau 10 beri pentru o licenta. Poate si tu o sa dezvolti vreodata ceva si te-ai bucura sa primesti o rasplata pentru efortul depus. O seara buna!
  13. Buna seara! Sper sa nu gresesc cu acest topic. daca nu este ok rog admini sa-l stearga. Windows-uri ieftine aici: https://twed.com/product/microsoft-windows-10-home-oem/
  14. Interesant de citit. Articolul complet aici: https://threatpost.com/details-around-romanian-phishing-kit-creator-campaign-revealed/124777/
  15. are dreptate aelius. dar daca nu te multumeste un linux poti lua un windows si la 60-80 de lei. Cauta aici: https://twed.com/product/microsoft-windows-10-home-oem/
  16. cretu_dan

    cont

    Cu dalta si ciocanul ai incercat?
  17. Vei găsi păreri mai avizate decât a mea aici. Dar dacă îți place ceva cu siguranță vei avea și împliniri. Încearcă și chat-ul. În momentul acesta sunt oameni priceputi acolo. Dar să-ți cunoști limitele.
  18. Nu sunt in măsură să te lămuresc cu asta. Dar pot spune că îți trebuie de cunoștințe. Spre exemplu în securitatea rețelelor/serverelor fără Linux/Unix nu prea ai ce face.
  19. Salut! Securitatea IT este un domeniu larg. Audit si pentesting in stransa legatura cu network security, mobile securiity, analiza de malware, etc.
  20. Articolul complet: https://securelist.com/blog/research/77725/from-shamoon-to-stonedrill/. Printre autori se afla si romanul Raiu Costin. O zi faina!
  21. Salut. Daca nu ai rezolvat problema baga eroarea pe google si vezi ceva solutii indicate de altii. Sau poti incerca un alt kit de windows. Sunt pe filelist unele destul de ok. Sa ai spor!
  22. https://securelist.com/analysis/kaspersky-security-bulletin/77681/mobile-malware-evolution-2016/ Măcar nu suntem in TOP 10. O seara bună să aveți!
  23. Are probleme de garantie? Este cam jos pretul .... de aceea intreb. Din ce judet esti?
  24. https://threatpost.com/necurs-botnet-learns-new-ddos-trick/123917/ Sper sa nu fie o greseala ca am deschis acest topic. Daca este .... scuzele de rigoare. O seara faina tuturor!
×
×
  • Create New...