Jump to content

Shurry

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shurry

  1. Foarte interesanta experienta ta ! Intr-adevar, esti pus pe ganduri cand esti intr-o astfel de situatie , dar la mine este putin diferit ... in Bucuresti cred ca nici la ase cibernetica/informatica nu intru cu media asta Oricum, eu as fi vrut la universitate .. si o sa dau admiterea acolo acum in iulie, asta e mai mult in caz ca nu sunt acceptat in UK.Dar culmea sau nu, chiar si pentru admiterea aia imi fac griji... Dar ramane sa vedem ... intre timp o sa mai cercetez putin, si voi vedea dupa cum voi face.
  2. Hmm, spui ca politehnica e mai bine vazuta decat coventry ?
  3. Cu siguranta asa voi face
  4. Wow super post ! Da, m-am decis, si cred ca o sa raman pana la spot admission si voi incerca la essex si coventry, acestea fiind mai bine clasate decat celelalte.. Sa incerc prin UCAS era o idee, aveam deja si lista universitatilor unde as fii dat insa, daca este prea tarziu si riscul foarte mare de a nu fi acceptat, nu cred ca mai are rost ..
  5. Da, si acum se aplica pe acea platforma, iar pana la sfarsitul lunii trebuie sa am toate documentele daca ma hotarasc sa aplic la 5 universitati. Oricum, eu as aplica la University of Birmingham, Southampton, Sheffield, etc .. imi par mai bune universitatile acestea, decat cele care vin la spot admission.Pentru cele de genul bristol / warwick nu imi fac sperante, pentru ca nu am media/notele necesare. Oricum, cat despre foaia matricola .. doar la informatica am stat bine, numai 8 media si in ultimul an 10.. la restul 5... asta pentru ca trebuia sa tragi tare pentru o nota mai buna, la liceul la care am fost eu notele nu se luau asa pe .. degeaba... Eu daca as ajunge acolo, desigur ca m-as duce in special cu gandul de a studia... de asta tot caut si ma intreb care este cea mai buna universitate pentru situatia mea. Ce poti sa imi spui despre scrisoarea de recomandare? Trebuie facuta de un profesor si apoi tradusa?
  6. aoleu de unde atata hatereala ? am scris in graba ... Ai idee cum a fost cu admiterea la el ? Cu ce medie a intrat, la ce a dat bacul, ce cursuri si-a ales, etc ..
  7. Intr-adevar, este cam tarziu .. am inteles de la consilier ca mai am timp pana la inceputul lui iulie sa depun dosarul in modul clasic... Da, sunt motivat, si plec acolo sa ma tin de treaba, vreau sa invat de la cea mai buna universitate in domeniu .. Totusi, ar avea careva dintre voi vreo idee care sta cel mai bine pe computer science ?
  8. Bine punctat ... media de la bac / nota de la matematica banuiesc ca ar fii cea mai mare problema ... O sa discut cu consilierul sa vedem ce imi spune .. ce obtiuni as avea pentru notele mele ..
  9. Nu prea as vrea prin alte tari sincer .. consider ca este de o calitate mai buna invatamantul din UK .. Oricum, o modificare asupra postului de mai sus: Vin cei de la Birmingham city university, nu cei de la University of birmingham, acum m-am uitat mai bine si am observat asta Tu ce sugestie ai avea? sa aplic pe metoda clasica sau sa incerc la spot admission ? Eu sincer as fii mers pe spot, dar mai mult pentru universitatea birmingham, nu pentru city of birmingham .. acum ca am vazut asta, pot spune ca este o diferenta intre ei, intre cursurile lor, si asa mai departe ... si as incerca pe metoda clasica aplicand la 5 universitati .. printre care bineinteles si University of Birmingham la care doream de prima data..
  10. Salutare tuturor, Ma aflu in situatia de a alege o facultate de informatica.Ca si voi, m-am tot intrebat.. unde sa fac? La stat sau la privat? zi sau distanta? Care o fii mai buna oare? .. si lista poate continua. Tot gandindu-ma, am gasiti o obtiune interesanta, anume .. de a alege sa fac computer science la o universitate din UK. Am luat legatura cu cei de la edmundo, am primit un consilier, si am fost invitat la spot admission in luna iulie, aici vor venii urmatoarele universitati: University of Birmingham, University of Suffolk, Anglia Ruskin, University of essex, University of greenwich, Navitas, University of Northampton, Coventry University, University of Hertfortshire, University of West London. Eu unul din ce m-am interesat, primele doua ar fii: Birmingham si Suffolk (Pot alege doar 2 obtiuni la spot admission).Avantajul este ca primesc raspuns pe loc, si nu am nevoie de certificat de limba engleza deoarece accepta si studentii care au luat note buna la engleza la bac. Dezavantajul care apare mai peste tot este faptul ca am nota mica la bac, am 7,3 din cauza notei de la matematica care este de 5 FIX, iar multe universitati cer in jur de 8, dar am inteles ca se poate chiar daca esti usor sub. Oricum, un alt lucru interesant este faptul ca mai exista si metoda veche de a aplica, anume sa fac un dosar pe care sa-l trimit la cel mult 5 universitati, iar aici am de unde alege din aproape 70 de universitati.Dar daca vreau sa fac asta trebuie sa ma misc repede, pana la 1 iulie... Nasol este ca nu pot aplica pentru amandoua, anume si metoda veche de admitere dar si spot admission cu raspuns pe loc ... Acum .. va intreb pe voi, ce ati face? ce ati alege? de ce? Va rog, cei care sunteti sau ati fost studenti in UK lasati-va aici parerea..
  11. Esti luat la misto prietene..:)) si nici macar nu iti dai seama .. Asta pentru ca ai inceput cu stangul .. programe ? windows ? 'spart conturi' ? Pe bune? In primul rand, parola nu se sparge, ci se fura. Cel mai usor este cu o pagina scam sau un keylogger.Una din astea combinate cu putina inginerie sociala si poate poate ..
×
×
  • Create New...