Jump to content

bilo182

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bilo182's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. O clona okazii cat m-ar costa?
  2. La unele laptopuri (ex al meu, hp compaq) ce au webcam incorporat, au si un led mic langa, care atunci cand porneste webcamul se aprinde si led-ul, poate ai idee cum merge dezactivat acel led, daca merge cumva. Tare programul, keep up the good work.
  3. Mai e posibilitatea de a folosi un iPhone 4 (poate si alte modele) pe post de router wireless (hotspot), daca este o cartela / abonament cu acces internet.
  4. Din punctul meu de vedere , galaxy 2 = dotari sa ia ochii la fraieri, iphone 4 este configurat in asa fel incat sa se miste optim aproape orice ai rula, ofera lucruri foarte bune pentru un telefon, de asemenea o dimensiune acceptabila, gasesti si la preturi mult mai mici decat cel de pe acel site.
  5. Contact : id lasere_ro LASERPOINTER.RO Laserul arata exact ca in poze, atat la cutie si aspect cat si la raza si putere. ***Super pret*** 60 RON La comenzi de 5+ bucati se scad 5 lei din pretul pe bucata (en gros) La comenzi de 10+ bucati se scad 10 lei din pretul pe bucata (en gros) Locatie: Predare Bucuresti, livrare in toata tara pret transport suportat cumparator (7 lei posta romana, 20 lei posta atlassib, 35~ lei fan curier) Demo: Img: http://img713.imageshack.us/img713/5763/laser200mw.jpg http://img15.imageshack.us/img15/9008/coolgreenlaser.jpg Puteti folosi indicatorul laser pe ecrane de proiectie, monitoare video, si prezentari grafice. Îl puteti folosi, de asemenea, pentru medicina legala, iluminare, indicând, alinierea, cerul aratând (astronomie) sau doar pentru impresie. Numai un indicator de înalta calitate cu laser verde are vizibilitatea de care aveti nevoie . Caracteristici: * Acesta va fi folosit pentru a indica la orice obiective dorit pe ecrane de proiectie, monitoare video, si prezentari grafice * De asemenea, poate fi folosit pentru medicina legala, iluminare, indicând, alinierea, cerul aratând (astronomie) sau doar pentru a fi cool. * Durata de viata: timpul de lucru de peste 5.000 de ore. * Puterea maxima de iesire: 200mW * Lungime de unda: 532nm. * Gama în întuneric: mai mult de 3000 de metri (nu poate ochiul sa vada atat de mult oricum) * Alimentare: Baterii ( sunt incluse). * Mod de iesire: Constant Wave. * Culoare laser: verde. * Raza vizibila noaptea. AVERTISMENT: Este recomandat a se evita contactul vizual direct. Nu pastrati laserul la îndemâna copiilor.Nu ne asumam raspunderea asupra unui eventual neplacut accident . Taxa livrare in tara suportata de cumparator (~7 lei prin posta romana). ================================================== ================ DE STIUT: Pentru laserele care ard pungi / sparg baloane : 1- Punga / locul unde ardeti balonul trebuie sa fie negru sau marcat cu un marker negru (ca in videoclip). 2- Este de preferat sa se foloseasca 2x acumulatori AAA ceva mai puternici (cei care se reincarca) pentru raza puternica (nu va plangeti ca nu merge sa ardeti cu laserul daca folositi niste baterii obisnuite la 1-5 lei). 3- SUB NICI O FORMA NU INDREPTATI ACESTE LASERE SPRE OCHI, pot afecta permanent tesutul deci implicit afecta vederea pe viata. ================================================== ================ Contact : id lasere_ro
×
×
  • Create New...