Jump to content

Astoria

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Astoria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Multumesc flyppy... asta a fost si ideea... De fapt sunt fata (oricum nu conteaza) . Voiam sa spun pt critici sa stie ca nu conteaza cine este creatorul unei surse sau al unui program. Conteaza ca prin punerea lui pe acest forum vor avea si altii acces la el si vor putea invata. De fapt cred ca 98% din aplicatiile puse pe acest forum sunt facute de altii, nu de cei care le-au pus (nici macar "hexate" pt ca poate acei critici nici macar nu stiu ce inseamna). Wind_Storm am folosit "Autoplay media studio 6 pro". Daca nu il gasesti ma anunti si fac eu un upload. PS: Cele spuse mai sus nu le-am spus cu rautate asa ca nu va suparati.
  2. De fapt ca sa incheiem subiectul, sunt facute dupa surse originale modificate si compilate in VB6. Nu sunt hexate. Si ca sa mai lamurim o chestiune, nu am postat "UITATI-VA CE FOODERE AM FACUT EU. PRIVITI SI VA MINUNATI" Si cu asta am incheiat. P.S. Read my signature.
  3. Reuploaded video http://rapidshare.com/files/8104838/PhpBB_Defacer.rar.html P.S. HoWn3r are dreptate.
  4. 1. Hoolihan esti un mare n00b. Mai vezi o data scriptul. 2. Chiar de asa ar fi nu vad care ar fi problema 3. Dupa cate vad esti un "post hunter". Nu ai nici un post util deci nu cred ca esti in masura sa critici uneltele altora.
  5. Reuploded: http://rapidshare.com/files/8093150/video4.rar.html
  6. Hm... sincer, nu ma intereseaza parerea ta despre hex. Am vazut pe forum ca inca se cauta floodere de hub iar pe acestea le aveam si unele functioneaza inca bine. Cine doreste le poate testa. "APROPO..." crezi ca asta e un forum "posteaza ca sa te afli in treaba?"
  7. Hub flooders Pack #1 http://rapidshare.com/files/7977051/DC___Flooder_Mega_Pack_1.rar.html Hub flooders Pack #2 http://rapidshare.com/files/7979525/DC___Flooder_Mega_Pack_2.rar.html Libraria OCX http://rapidshare.com/files/7979836/libraryfiles.exe.html
  8. Video tutorial + tools cum sa furi un cont yahoo cu yahoo scam http://rapidshare.com/files/7289265/How_to_Steal_Yahoo_Accounts.rar.html Pass: Astoria
  9. Poti rula apache server pe calculatorul propriu - free hosting fara banere
×
×
  • Create New...