Jump to content

Thira

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thira

  1. 1: Am sa iti raspund , 2: Nu ti-am promis nimic , 3: Ai vrut sa ne oferi un bot ce raspandeste doar text , am cumparat unul si cu poza , dreptul de a alege , reputatia pe - este de la 4 conturi create in aceasi zi , singurele unde au dat rep + este la cel de mai sus. Limbajul , educatia spune multe despre o persoana. Nu fi dezamagit ca nu am cumparat un serviciu de la tine , este dreptul fiecaruia sa isi aleaga.
  2. Nu chiar , Tu ai impresia daca ti-ai mai creat un cont si imi dai - impresionezi pe cineva? Esti doar un kid , limbajul tau spune totul inclusiv despre serviciile tale. Ma repet am sa fac un tutorial pentru ceilalti membri sa isi poata obtine numere de telefon , crea conturi de facebook singuri si de a le umple cu prieteni. Este simplu Have a great day. ( Apropo multiplu de conturi se pedepseste cu ban - Vanzarea de servicii neavand minim 50 posturi la fel ) Mai citeste regulile. Pentru prostul limbaj si educatie... ar trebui sa discuti cu parinti tai. P.S Nu iti mai crea conturi si apoi sa iti dai reputatie pozitiva de pe ele ... este penibil si jenant :)))
  3. Nu chiar , nu cer banii pe ceva ce este gratuit. Am sa fac in seara asta un tutorial pentru ceilalti membri
  4. Si vrei sa te credem pe cuvant cu 16 posturi ? Apropo pentru numere de telefon nu necesita cumpararea de numere ( puteti obtine cate numere doriti free ) PM me , si va ofer solutie. Atentie la ce cumparati , este sfat. Nu vand nimic nu ma intereseaza dar aveti grija pe ce platiti 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 euro per cont. Am sa va indrum sa vi-le faceti singuri , cu tot cu numar de telefon. Sau cred ca am sa fac un tutorial ca sa nu mai vad la market place doar vanzare de conturi de facebook.
  5. Atentie la conturi cu vechime sub 3-5 luni , dupa adaugarea in 3-4-5-6 grupuri contul devine blocat. Atentie ce pe da-ti baniii.
  6. Nu speram sa prindem nimic , nu v-am jignit si nu cred ca isi au rostul asemenea cuvinte aici. Daca sunteti un hater va rog sa va abtineti. Bineinteles ca oferim si factura sau contract de colaborare... Sau daca suntem pe un forum lucram pe o ureche. Va rugam insistent sa incetati.
  7. Am sa raspund politicos: 1: Si eu sunt o angajata la randul meu 2: Majoritatea sunt stiri regionale sunt preluate de pe mediafax etc... si modifcate ulterior postate 3: Pretul este de 1-2USD per articol sau suma stabilita saptamanal.
  8. Totul este discutabil in privat.
  9. Se cauta: Content writer website de stiri Content writer website de nutritite si sport Content writer pentru paginile de facebook aflate in portofoliu. PM pentru ma multe detalii sau adaugare skype: capranandramarina@outlook.com ( Exclus preturi 7-8-9-10 euro per articol ) Sa fim realisti.
  10. Job: Instalare theme , modificare , optimizare theme wordpress si/sau prestashop Plata avans - lichidare prin paysafe , paypal , transfer bancar. Task-uri minore PM
×
×
  • Create New...