Jump to content

Ro.Robert

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ro.Robert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ca sa folosesc wifislax am nevoie de linux sau doar sa am programul pus pe un stick? Am nevoie sa stiu, pentru ca directoarea de la liceu a schimbat iar parola si e cam greu sa mai fac rost de ea prin metode conventionale .
  2. Daca e mai mic ? Sau un site de genu :https://www.officialiphoneunlock.co.uk/mobile/pricing-table.php
  3. Nu stiu imei ca sa vad daca e blacklisted . Iar JB nush daca merge ...
  4. Salut . Urmeaza sa primesc un iphone 5s de la un prieten(o sapt. max) care m-a rugat sa il ajut sa îi deblochez telefonul pentru ca il are blocat in icloud . In prima instanta am zis ca e usor , ca ma joc cu softurile de la android fara probleme, dar cand m-am interesat si am descoperit ca ar fi aproape imposibil poate chiar imposibil. Astept parerile voastre .
  5. Ar putea careva sa ma ajute cu niste explicatii si indrumari in domeniul HTML SI CSS ? In momentul de fata invat si lucrez mai mult pe telefon in aplicatia Solo Learning . Inca nu am un calculator la care sa lucrez dar considet ca diferenta nu ar fi asa mare atata timp cat invat . Daca este cineva care foloseste aplicatia Solo Learning si ar dori sa ma ajute i-as fi recunoscator.
  6. Stiu ce vrei sa zici , dar am vazut versiuni de windows in trecut care din cate am vazut si inteles , rulau mai bine decat cele originale . Nu le mai stiu numele si nu le mai pot gasi ca iti dadeam link sau iti ziceam numele lor ...
  7. Stiu ce e basic . Iar prin lucruri inutile ma refeream la procese care ruleaza in fundal aiurea care sunt ff foarte rar de anumiti utilizatori sau aproape deloc. EX: -Computer browser( foarte rar se foloseste aces proces , poate doar in scoli unde partajeaza fisiere local fara stick sau dvd ) - Server ( face aproape acelasi lucru ca procesul de mai sus ) - iar lista ar putea continua Ps: Nu cred ca samsung este o companie de doi lei , nici macar la figurat . Si spre deosebire de romurile lor , LineageOS (noul cianogen ) este unul care chiar ruleaza impecabil fata de romurile stock de la samsung sau alte companii ( parerea mea din cate am testat)
  8. Eu ma refer sa nu fie incarcat cu lucruri inutile cum sunt unele smartphone-uri. Pe un s2 mini a trebuit sa schimb rom-ul ca sa poata sa ruleze foarte bine ca rom-ul original abia deschidea tastatura si scria in lagg... La asta ma refer . Eu spre exemplu am acum un windows prost rau ca s-a stricat la o luna dupa instalare ( l-am luat piratat de la tpb , ma asteptam la asta oricum . Iar acces la filelist nu prea am 😂 )
  9. Salut! Stie careva un windows 7 custom care sa ruleze mai bine ca originalul? Vazusem in trecut niste versiuni dar nu le mai pot gasi .. Calculatorul meu are 2 Gb ram procesor AMD A4 3300 APU with HD graphics 2.5 GHz ( are overclock la 3.2 GHz) In viitor o sa.mi iau un leptop cu 4 gb ram sau 8 ( depinde de buget ) si as vrea sa ii pun un windows custom dar sa fie bun si eficient .
  10. mersi de ajutor , o sa urmez sfaturile tale !
  11. Salut ! Am si eu niste intrebari despre criptomoneda Bitcoin. - cum si unde as putea sa-mi fac un wallet sigur fara probleme? - stiti cumva daca freebitco.in este un site folositor de unde as putea sa fac niste bitcoin, pentru inceput? -vreun site unde pot cumpara ieftin si vinde scump? -stiti vreun tutorial explicit care sa explice bine cum cumperi si vinzi eficient? -vreun site de unde m-as putea documenta mai mult despre aceasta moneda si riscurile acesteia? Daca am pus niste intrebari tampite va rog sa ma scuzati.
  12. daca te referi la email-ul de backup prin "mail" am acces si nu imi este foarte folositor. Il pot folosi mai mult doar pentru a face cereri. O sa mai fac o cerere diminica ca de luni sa o poata procesa.
  13. Aparent mi-au raspuns la jumatate de ora dupa ce am scris nr de tel . Email-ul nu ma ajuta ca unde mi-au zis sa apas nu este setat nici-un link si este scris cu alb. In consecinta o sa le las un alt email si o sa astept din nou raspunsul lor . Dar tot am speranta ca se va gasi cineva sa ma ajute mai repede .
  14. Salut ! Pentru inceput vreau sa stiti ca e pentru prima data cand intru pe un forum de genu si vreau sa ma scuzati daca zic vreun lucru penibil . De curand am avut niste probleme in familie si nu mai am acces la telefonul in care aveam conectate mai multe conturi de google cu verificarea in doi pasi activa ( simul cu nr de telefon folosit a verificare este in telefon si nu am acces la el in nici-un fel). Am facut 3 cereri la google in ultima luna si nu am primit nici-un raspuns . Vreau sa intreb urmatoarele: - este vreo posibilitate simpla de a-mi recupera accesul la conturi fara a intra pe telefon sau a folosi nr. de tel. ? -daca nu este nicio posibilitate simpla de a-mi recupera conturile , este posibil ca cineva sa le poate sparge cumva si sa-mi redea accesul la ele?
×
×
  • Create New...