Jump to content

Ro.Robert

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ro.Robert

  1. Ca sa folosesc wifislax am nevoie de linux sau doar sa am programul pus pe un stick? Am nevoie sa stiu, pentru ca directoarea de la liceu a schimbat iar parola si e cam greu sa mai fac rost de ea prin metode conventionale .
  2. Daca e mai mic ? Sau un site de genu :https://www.officialiphoneunlock.co.uk/mobile/pricing-table.php
  3. Nu stiu imei ca sa vad daca e blacklisted . Iar JB nush daca merge ...
  4. Salut . Urmeaza sa primesc un iphone 5s de la un prieten(o sapt. max) care m-a rugat sa il ajut sa îi deblochez telefonul pentru ca il are blocat in icloud . In prima instanta am zis ca e usor , ca ma joc cu softurile de la android fara probleme, dar cand m-am interesat si am descoperit ca ar fi aproape imposibil poate chiar imposibil. Astept parerile voastre .
  5. Ar putea careva sa ma ajute cu niste explicatii si indrumari in domeniul HTML SI CSS ? In momentul de fata invat si lucrez mai mult pe telefon in aplicatia Solo Learning . Inca nu am un calculator la care sa lucrez dar considet ca diferenta nu ar fi asa mare atata timp cat invat . Daca este cineva care foloseste aplicatia Solo Learning si ar dori sa ma ajute i-as fi recunoscator.
  6. Stiu ce vrei sa zici , dar am vazut versiuni de windows in trecut care din cate am vazut si inteles , rulau mai bine decat cele originale . Nu le mai stiu numele si nu le mai pot gasi ca iti dadeam link sau iti ziceam numele lor ...
  7. Stiu ce e basic . Iar prin lucruri inutile ma refeream la procese care ruleaza in fundal aiurea care sunt ff foarte rar de anumiti utilizatori sau aproape deloc. EX: -Computer browser( foarte rar se foloseste aces proces , poate doar in scoli unde partajeaza fisiere local fara stick sau dvd ) - Server ( face aproape acelasi lucru ca procesul de mai sus ) - iar lista ar putea continua Ps: Nu cred ca samsung este o companie de doi lei , nici macar la figurat . Si spre deosebire de romurile lor , LineageOS (noul cianogen ) este unul care chiar ruleaza impecabil fata de romurile stock de la samsung sau alte companii ( parerea mea din cate am testat)
  8. Eu ma refer sa nu fie incarcat cu lucruri inutile cum sunt unele smartphone-uri. Pe un s2 mini a trebuit sa schimb rom-ul ca sa poata sa ruleze foarte bine ca rom-ul original abia deschidea tastatura si scria in lagg... La asta ma refer . Eu spre exemplu am acum un windows prost rau ca s-a stricat la o luna dupa instalare ( l-am luat piratat de la tpb , ma asteptam la asta oricum . Iar acces la filelist nu prea am 😂 )
  9. Salut! Stie careva un windows 7 custom care sa ruleze mai bine ca originalul? Vazusem in trecut niste versiuni dar nu le mai pot gasi .. Calculatorul meu are 2 Gb ram procesor AMD A4 3300 APU with HD graphics 2.5 GHz ( are overclock la 3.2 GHz) In viitor o sa.mi iau un leptop cu 4 gb ram sau 8 ( depinde de buget ) si as vrea sa ii pun un windows custom dar sa fie bun si eficient .
  10. mersi de ajutor , o sa urmez sfaturile tale !
  11. Salut ! Am si eu niste intrebari despre criptomoneda Bitcoin. - cum si unde as putea sa-mi fac un wallet sigur fara probleme? - stiti cumva daca freebitco.in este un site folositor de unde as putea sa fac niste bitcoin, pentru inceput? -vreun site unde pot cumpara ieftin si vinde scump? -stiti vreun tutorial explicit care sa explice bine cum cumperi si vinzi eficient? -vreun site de unde m-as putea documenta mai mult despre aceasta moneda si riscurile acesteia? Daca am pus niste intrebari tampite va rog sa ma scuzati.
  12. daca te referi la email-ul de backup prin "mail" am acces si nu imi este foarte folositor. Il pot folosi mai mult doar pentru a face cereri. O sa mai fac o cerere diminica ca de luni sa o poata procesa.
  13. Aparent mi-au raspuns la jumatate de ora dupa ce am scris nr de tel . Email-ul nu ma ajuta ca unde mi-au zis sa apas nu este setat nici-un link si este scris cu alb. In consecinta o sa le las un alt email si o sa astept din nou raspunsul lor . Dar tot am speranta ca se va gasi cineva sa ma ajute mai repede .
  14. Salut ! Pentru inceput vreau sa stiti ca e pentru prima data cand intru pe un forum de genu si vreau sa ma scuzati daca zic vreun lucru penibil . De curand am avut niste probleme in familie si nu mai am acces la telefonul in care aveam conectate mai multe conturi de google cu verificarea in doi pasi activa ( simul cu nr de telefon folosit a verificare este in telefon si nu am acces la el in nici-un fel). Am facut 3 cereri la google in ultima luna si nu am primit nici-un raspuns . Vreau sa intreb urmatoarele: - este vreo posibilitate simpla de a-mi recupera accesul la conturi fara a intra pe telefon sau a folosi nr. de tel. ? -daca nu este nicio posibilitate simpla de a-mi recupera conturile , este posibil ca cineva sa le poate sparge cumva si sa-mi redea accesul la ele?
×
×
  • Create New...