Jump to content

24Ghz.

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-8 Poor

About 24Ghz.

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/20/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ---
 • Interests
  --

Recent Profile Visitors

1450 profile views
 1. Da sunt obligati, si mai ales ca raspund la un mail dupa o zi.. bataie de joc
 2. Am facut toti pasii pe care trebuia facuti din pdf-ul fan curierului de la woocomers https://imgur.com/a/QSCLbnm si cand cineva face comanda, transportul trebuia sa se calculeze automat in schimb primesc aceasta eroare si nu mi se calculeaza transportul '' Nu exista nicio metoda de livrare disponibila. Te rog asigura te ca adresa ta a fost introdusa corect sau contacteaza-ne daca ai nevoie de ajutor'' Am incercat sa iau si legatura cu cei de la selfawb si nu ma poate ajuta in privinta asta, probabil nu vor sau nu ai chef.
 3. Imi trebuie un modul asemantor celor de la Fan Curier, deoarece acel modul dat de ei nu mi mai merge. Si pretul transportului difera de la sat la sat, de la oras la oras deoarece sunt km suplimentari.
 4. Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un modul de calculare a transportului pentru un site facut in WordPress? La finalizarea comenzii sa se calculeze si transportul fix cum este cu acest modul, sau ceva asemanator daca se poate. https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2020/04/Modul_Woocommerce_3.x_RO.zip https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2016/10/Instalare-si-configurare-plugin-shipping-FAN-Courier-pentru-Woocommerce-3.pdf Si daca se poate fara bani ca nu cred ca fiecare face anumite chestii doar pentru bani se face si din placere. Multumesc frumos si o zi frumoasa va
 5. La multi ani! Eu locuiesc intr un alt oras mai departe in romania iar parintii mei nu stiu ce i au facut la camera ca numai merg setarile la camera nici sa am conectez de la distanta. Ei sunt mai batrani si nu ai nicio idee ce sa faca sau cum sa faca.. ma puteti ajuta sa resetez parola de la distanta sau niste parole din fabrica sau ceva? // Removed
 6. Am eu 250 de mail-uri din Romania, cat oferi?
 7. Salut. cati bani oferi pe aceasta pagina? https://www.facebook.com/forever.a.gentleman/?hc_ref=ARS8wcjo8_OCZG0QDA7sBe4KeRLQL0pXsyVZHCl9LldyWUE2MNvX35S5eLLVYfH91sE&fref=nf Nu te uita la aprecieri ci la distribuiri si like-uri!
 8. Vand doar conturi de facebook ci nu pagini sau grupuri! Cu vechime si verificate. De fete de baieti cu prietenii 500+ difera de cont! No wars , nu are nici o functie blocata, se poate posta in grupuri se poate crea pagini, active in ultima luna cu o vechime de la 7 pana la 1 ani! Dupa cum am zis depinde de cont! Pretul: 15 Euro paypal! Nu ofer primul!
 9. Iti dau cate conturi ai nevoie, da-mi mesaj doar!
×
×
 • Create New...