Jump to content

unanonimcelebru

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by unanonimcelebru

  1. Tagheuer, mi-ai trimis total altceva
  2. Știu, am văzut ieri, dar nu vreau să mă complic cu înregistrări, date bancare etc. Aș rămâne recunoscător dacă m-ar ajuta cineva.
  3. Mă poate ajuta cineva cu un pdf, vă rog? https://ro.scribd.com/doc/215104906/206412535-Drept-penal-Partea-generală-partea-specială-Sinteze-şi-grile-M-Udroiu-2010
  4. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si implicare! Daca vrea cineva sa colaboreze sau mai are vreo idee, va rog sa ma contactati. Totodata mentionez faptul ca sunt jurist si am ceva cunostiinte din domeniul dreptului.
  5. Buna seara! Are careva ideea daca cu suma de 5000 euro poti incepe o miniafacere in domeniul IT? Totodata, daca aveti idei si sunteti interesati de o colaborare, va rog sa ma contactati.
  6. Cumpar si eu cont fb.. va rog dati pm
  7. Multumesc pentru sfaturi! Mai astept pareri... Sincer, partea mai naspa e cea legata de socializare. In sensul ca in afara totul e diferit. Am observat ca strainii sunt mai individualisti. Despre femeile lor nu mai vorbesc, sunt urate cu spume. Crezusem ca treaba asta e un mit, dar nu e nici pe departe. (Vorbesc strict de Anglia, ca tara asta m-a facut sa ma gandesc la un change in my life)
  8. Va rog sa nu va certati. Haideti sa mergem strict pe ceea ce solicit, va rog.. Chiar am nevoie de ceva sfaturi.
  9. Motive: 1. Am fost o saptamana in concediu in afara tarii si am vazut diferenta de trai, gandire, atitudine, civilizatie, infrastructura etc.. Si, da.. Ma gandesc sa emigrez 2. Da, si banii sunt o motivatie. Ar fi pueril sa nu recunosc. De fapt toata lumea are in vedere si acest aspect. 3. Am inceput sa invat ceva PHP si Java si inteleg, iar totul pare interesant, provocator. Aveam de ales intre doua optiuni: 1. Sa dau la INM si sa devin procuror (judecator nu imi place, avocat nici atat) - partea naspa e ca incepand din 2019 scolarizarea la institut va fi de 4 ani, plus alti 2 stagiatura (pana acum erau doar 2 ani in total) 2. Sa ma apuc de la 0 sa invat programare si sa plec in afara Pun efectiv in balanta anii respectivi.. 6 ani mi se pare o perioada enorma, iar onorariul sau salariul de auditor de justitie nu e multumitor, in sensul ca nu e ceva wow, care sa ma ajute din perspectiva platii unei scolarizari.. (Daca o sa renunt la ceea ce fac acum, o sa trebuiasca sa returnez 400mil scolarizarea)
  10. Buna seara! Ma numesc _, am 25 de ani, am absolvit facultatea de drept in iulie, si vreau sa va adresez niste intrebari. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Ii rog pe cei rautaciosi sau care nu au nicio tangenta cu topicul acesta sa nu comenteze. 1. La varsta aceasta am vreo sansa sa ma orientez spre programare? 2. Daca da, cam cat timp mi-ar lua sa fac tranzitia? Asta in cazul in care as lucra cu sudoare peste 6 ore pe zi. 3. In strainatate poti fi programator fara facultate? In sensul sa nu ai vreo bariera in ceea ce priveste latura financiara sau pe scara ierarhica. Mentionez ca in prezent lucrez ca jurist la o institutie publica (nu vreau sa o mentionez pentru ca sigur ar incepe discutii), am un salariu decent, mi se asigura si indemnizatie de chirie, dar ma gandesc sa emigrez.
  11. https://www.scribd.com/document/340544241/grile-solomon-2016-pdf ma poate ajuta cineva cu o descarcare, va rog? raman dator!
×
×
  • Create New...