Jump to content

ceromiedo

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ceromiedo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut,doresc sa ofer 3 invitatii de filelist.ro cand ma refer ca ofer inseamna pe GRATIS fara bani. Primi 3 utilizatori care imi trimit PM(mesaj personal) vor primi invitatii de filelist. ATENTIE!!! Va rog dupa primirea invitatiei sa aveti grija de contul dumneavostra si sa mentineti o ratie de minim 1.0. In cazul in care nu aveti viteza buna de net va rog a va achizitiona un seedbox,recomand seedbox.io(5 euro luna). Va multumesc.
  2. Ofer invitatii de filelist.ro(pe gratis,nu pe banii). Am cateva si vreau sa scap de ele cat mai sunt VIP. Asa ca cei care doriti dati-mi PM sau mesaj aici. Tot ce va rog e sa aveti grija de contul vostru sa nu fiti banati ca altfel putem avea amandoi probleme. Multumesc.
  3. Ofer 2 invitatii de Filelist.ro Singura mea rugaminte este sa daca va inregistrati sa aveti grija de contul respectiv nu doar sa descarcati fiindca altfel putem avea probleme amandoi si nu doresc acest lucru. Va inteleg daca aveti conexiunea slaba insa pentru 5 euro pe luna puteti cumpara un seedbox si sa stati fara griji. Cei care doresc va rog mesaj aici si va voi contacta eu. Va multumesc.
×
×
  • Create New...