Jump to content

AlucardSama04

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlucardSama04

  1. Vând cont de IPTorrents: 5 euro Vând invitații TorrentDay: 7 euro Vând cont MyXz: 10 euro Vând invitație MyXz: 2 euro Detalii în PM pentru mai multe detalii.
  2. Realizez descrieri ORIGINALE pentru filme, seriale, anime-uri. Ofer în PM 2 exemple de descrieri create de mine. De asemenea, traduc și descrieri. Descrierea originală: Se pornește de la o descriere în română, pe baza acesteia efectuându-se o nouă descriere ORIGINALĂ, UNICĂ. Prețuri: Pentru descriere originală: 3 euro PayPal, PaySafe sau Bitcoin. Pentru descriere tradusă: 5 euro PayPal, PaySafe sau Bitcoin.
  3. Bună ziua! Vreau să-mi fac un site unde să pun Desene Animate, Anime-uri și Filme (disney, ș.a.m.d.) și aș avea nevoie de niște sfaturi despre SEO și monetizare. De exemplu ce rețea de ads să folosesc. M-am gândit la adsaturn pentru monetizare pentru că altceva nu am idee, sunt începător. Site-ul îl realizez în Blogger pentru că nu are rost să mă avânt pe WP pentru că nișa aceasta este deja saturată și nu ar avea rost să investesc bani în ceva ce s-ar putea naște mort. Așa că prefer Blogger până adun cam 500-600 unici și după mai văd.
×
×
  • Create New...