Jump to content

JNITEL

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JNITEL

  1. e o investite destul de mare pentru minare bitcoin. poti investii 20-30$ in vps-uri de minat si minezi 80$ pe luna aproximativ acum daca investeti mai mult automat vin mai multi bani.
  2. ba la toate vps-urile pe care le prind la scan merge perl v.py 3000mb download/upload frumos da nu merge arhiva scan mix,cand dau ./a nu scaneaza ip=uri si nici arhiva flood , dau perl cuciu.pl si imi da eroare.. arhivele merg pe alte vps uri da pe astea pe care le prind la scan nu.. help?
  3. salut am primit de la cineva o arhiva dar cand dau ./max 124 eth5 scaneaza dar nu clasa de ip pe care am pus ci unele random. dupa ce am sters din bios txt imi apare o eroare. https://imgur.com/a/5D8XYtr eroare il am pe china va traduc ce zice : sed: Nu se poate citi banner.log: nu există un astfel de fișier sau director cat: banner.log: Nu există un astfel de fișier sau director ./blana: linia 43: ./brute: Nu există un astfel de fișier sau director arhiva : https://anonfile.com/NeUcoeF6nd/hnitev1_zip as aprecia enorm daca ar putea sa ii dea cineva fix. daca reusiti mesaj pe discord tommm#2562 as aprecia enorm de mult aceeasi problema la arhiva nasapaul/groot.
  4. vreau sa editez un file pscan2 dar cand intru cu notepad++ sau vs studio apar casute NULL etc dupa ce editez ce am de editat imi da eroare cand incep sa caute clase any help? un program cu care pot edita un file?
  5. Salut, de ceva timp am inceput sa dau scan cu arhiva Jihad [ ./a ] dar nu am clase gasesc doar clase full debiane , ma poate ajuta cineva cu niste clase si passfile?
  6. am o arhiva scan ./go da am nevoie de un fisier pscan2 ma poate ajuta cineva? (Nu vreau ca dupa ce scaneaza clasele sa scrie by ... !) ajutor
  7. cine are un program de a fura ip cuiva de pe discord?? ip puller sau asa cv? am nevoie
  8. de ceva vreme cineva imi da flood nonstop , am ip-ul lui dar nu am root , ma poate ajuta cineva cu un root sau cu un program anti ddos sau ceva ping blocker? de preferat un root (cu upload maricel daca se poate )
×
×
  • Create New...