Jump to content

grandson

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About grandson

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

408 profile views
 1. Am inceput sa folosesc Hola VPN la inceput pentru netflix doar ca e jalnic si am auzit ca nu este sigur sa il folosesti, apoi am incercat NordVPN doar ca este la fel de jalnic, daca intru pe un joc imi zice ca acel IP este banat + a trebuit sa il reinstalez ca s-au buguit retelele, am incercat si manual proxy setup dar nu stiu cum functioneaza, Avast Secureline nu are pentru Romania, chiar astept un serviciu vpn destul de bun, am auzit si de ExpressVPN dar nu vreau sa arunc banii pe un serviciu pe care nu imi place.
 2. Salut, daca cineva are hwid-ul meu poate intra pe pc-ul meu prin acel cod unic cu diverse programe? Si cum pot schimba acel cod?
 3. sa inteleg ca daca am un RAT voi scapa de el?
 4. Salut, nu stiu cum sa explic dar la windows 10 setup cand folosesti optiunea pentru stick si folosesti optiunea "Nothing" ca in poza asta te poate curata de virusi ? Ori mai sigur este sa refaci partitiile manual? Si am mai vazut o optiunea Reset the PC este la fel de inutila ca cea de sus?
 5. Imi asum ca o sa iau warn pentru un "inteligent" dar iti recomand sa intri sa citesti sectiunea si descrierea acestuia (https://gyazo.com/eca1d50583207ba300a54104951ca34e) si sa citesti si regulamentul acestui forum (https://rstforums.com/forum/topic/100304-regulamentul-forumului/), chiar nimeni nu e serios pe acest forum?
 6. Salut, ultima oara cand m-am logat pe wifi mi-a aparut un lacat langa iconita wifi si nu gasesc pe internet un raspuns despre ce inseamna acel lacat. Mi-ar fi de folos un raspuns in legatura cu acest subiect.
 7. De aici l-am downloadat si am vazut ca mi l-a blocat pc-ul ca vine de pe alt pc (https://www.kaspersky.com/downloads/thank-you/free-virus-removal-tool)
 8. Gyazo este safe ? Am vazut mai multe discutii pe internet despre acest lucru..
 9. Cum spune si titlul cand am dat la proprietati imi scria ca este venit dupa alt pc si sa il deblochez daca vreau etc.. Eu am pornit pana la UAC dar i-am dat cancel si am venit cu intrebarea asta
 10. @Nytro daca mi-a instalat un baiat de la windows 7 la win 10 si imi apare in Program Files Windows.old si am avut un virus RAT asta inseamna ca se poate sa il mai am?
 11. Nu mă refer la tipul acela mă refer prin "font awesome" cum e aici în tutorial http://pctroubleshooting.ro/topic/30700-cum-schimb-iconitele-categoriilor-din-ipb-4/
 12. acest virus este destul de vechi si nu este open source din cate am recitit la Nytro “tastatura si alte device uri au propriul lor microcontroller” asta inseamna ca nu ma pot infecta?
 13. Scuza ma daca mai vin cu o intrebare dar daca am conectat castile dupa laptop ul infectat pe un telefon iphone (am facut actualizare software dupa ce am conectat castile) s ar putea sa se bage virusi am destule date importante
×
×
 • Create New...