Jump to content

grandson

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by grandson

  1. Nu știu sigur cum funcționează doar ca am văzut ca unele site-uri de booting publica divers client-uri de cs 1.6 conectate la masterserverul lor
  2. Se pare ca funcționează cu acest truc, mulțumesc de ajutor!
  3. Este Windows boot manager care s a corupt cu totul habar n am de ce, și restul numai știu ca n am acces sa vad acel boot menu... Nu o sa îmi blocheze laptop ul dacă trec de încercările alea?
  4. Am un laptop mai vechi prin casa un Lenovo și acesta are parola la bios (supervisor password) exista vreo metoda sa treci de aceasta? (Boot menu este dezactivat, pot întra fără parola ca vizitator doar ca nu pot face modificări)
  5. Faza e ca conexiunea de RDP e realizata în browser eu nu trebuie sa instalez sau sa pornesc remote desktop https://youtu.be/PpGf2mmFsfU (poți vedea în acest videoclip), îmi fine am înțeles ca nu se poate, mulțumesc de răspuns!
  6. Salut, am început sa folosesc zilele acestea un RDP și pe el testez diferite programe. Întrebarea mea este dacă calculatorul meu se poate infecta dacă un program de acolo are vreun virus . (Controlul acestui RDP se face printr un Browser [Chrome, Firefox etc..] , nu sunt sigur dacă se poate face transfer de fisiere de la acel pc la al meu, și mai are functia de RDP Clipboard Monitor, doar atât am reusit sa descopăr)
  7. Salut, sper sa te simți comod aici
  8. Am văzut umblând prin setări la avast ca exista și opțiunea de scanare a bios ului. Întrebarea mea e următoarea, cum e posibil ca un program sa scaneze bios ul și ce anume poate sa detecteze anumite bootkit uri?
  9. Am o confuzie destul de mare cu acest secure boot în bios arata ca este dezactivat și la secure boot support este activat (Am auzit ca secure boot ul este ceva de protecție pentru laptop la pornire). Întrebarea mea este cum fac sa se activeze, beneficiez de siguranță dacă am acel support activat? Am avut permisia sa rulez Windows 11 (chiar dacă arata în msinfo ca e dezactivat)
  10. Mulțumesc de răspuns o sa îl folosesc în continuare pentru diferite proiecte. Puteți închide topic ul
  11. Nu pot sa imi dau seama ce format are acel USB deoarece aceste informații nu au fost oferite nici de producător (am cautat și pe net, este un stick USB de la Orange de 8GB - Doig) luat acuma 5-6 ani (cred), ca l am primit cadou de la un unchi. Și dacă îl folosesc normal nu am nicio problema. Acum nu știu dacă e un virus în acel stick chiar dacă l am formatat ori e ceva de incompatibilitate
  12. Salut am un laptop recent achiziționat și am vrut sa pun Windows 11 pe un stick de pe alt laptop, l am formatat apoi s a configurat cu Windows 11 media installation (am încercat și sa descarc imaginea ISO și sa o fac prin Rufus), totul bine și frumos când am dat la boot manager sa pornească a stat 15 sec sa se încarce și mi a apărut un meniu cu un mesaj de genul Recovery your pc need to be repaired, apoi am ieșit din acel meniu, am pus un alt stick cu Windows 10 și acesta a pornit, aveți vreo idee ce trebuie sa fac sa meargă stick ul? (am băgat și Windows 8 mai de mult și tot la fel se intampla, chiar nu pot sa imi explic de ce se intampla pe acel stick, stick ul are 8GB și 7.50GB liber acesta a fost folosit pentru a tine diverse proiecte școlare și are câțiva ani vechime)
  13. Am inceput sa folosesc Hola VPN la inceput pentru netflix doar ca e jalnic si am auzit ca nu este sigur sa il folosesti, apoi am incercat NordVPN doar ca este la fel de jalnic, daca intru pe un joc imi zice ca acel IP este banat + a trebuit sa il reinstalez ca s-au buguit retelele, am incercat si manual proxy setup dar nu stiu cum functioneaza, Avast Secureline nu are pentru Romania, chiar astept un serviciu vpn destul de bun, am auzit si de ExpressVPN dar nu vreau sa arunc banii pe un serviciu pe care nu imi place.
  14. Salut, daca cineva are hwid-ul meu poate intra pe pc-ul meu prin acel cod unic cu diverse programe? Si cum pot schimba acel cod?
  15. sa inteleg ca daca am un RAT voi scapa de el?
  16. Salut, nu stiu cum sa explic dar la windows 10 setup cand folosesti optiunea pentru stick si folosesti optiunea "Nothing" ca in poza asta te poate curata de virusi ? Ori mai sigur este sa refaci partitiile manual? Si am mai vazut o optiunea Reset the PC este la fel de inutila ca cea de sus?
  17. Imi asum ca o sa iau warn pentru un "inteligent" dar iti recomand sa intri sa citesti sectiunea si descrierea acestuia (https://gyazo.com/eca1d50583207ba300a54104951ca34e) si sa citesti si regulamentul acestui forum (https://rstforums.com/forum/topic/100304-regulamentul-forumului/), chiar nimeni nu e serios pe acest forum?
  18. Salut, ultima oara cand m-am logat pe wifi mi-a aparut un lacat langa iconita wifi si nu gasesc pe internet un raspuns despre ce inseamna acel lacat. Mi-ar fi de folos un raspuns in legatura cu acest subiect.
  19. De aici l-am downloadat si am vazut ca mi l-a blocat pc-ul ca vine de pe alt pc (https://www.kaspersky.com/downloads/thank-you/free-virus-removal-tool)
  20. Gyazo este safe ? Am vazut mai multe discutii pe internet despre acest lucru..
  21. Cum spune si titlul cand am dat la proprietati imi scria ca este venit dupa alt pc si sa il deblochez daca vreau etc.. Eu am pornit pana la UAC dar i-am dat cancel si am venit cu intrebarea asta
×
×
  • Create New...