Jump to content

Ditzy

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Ditzy

  • Birthday 01/12/1989

Converted

  • Location
    Techirghiol

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ditzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. interesant topic sa moara ciupilan .. in viata mea nu m-am gandit la lucrul asta cu toate ca am avut multe ocazii.. .. mi-am dat seama de ceva.. gradina Domnului e mare
  2. inafara de faptul ca adi a postat acele poze "asta din cate citesc ca de vazut nu le-am vazut", nu vad ce asa mare paguba a facut! Felicitari Adi.. Ti-am mai vazut posturi pe forum cu prank-uri. te astept si cu altele. Succes!
  3. eu totusi am o nelamurire? este legala treaba asta? adica sa vizionezi programe tv pe net!?
  4. Interesant tutorialul! . totusi, inca ma consider 'omu' bun'
  5. am primit si eu! dar exista o problema. daca uiti sa te opresti la 280 de ron, o sa iti vina acasa o factura mare cat casa! . am un tovaras care trebuie sa plateasca la google 4000RON .. o suma imensa pentru nimic!
  6. Ditzy

    Navaru

    bun venit @navaru !
  7. Ditzy

    Noroc

    bun venit @Vincent ! Sper sa iti placa la 'noi'
  8. bine v-am gasit oameni buni.. ma bucur ca va dati interesul sa raspundeti la mesaje/saluturi etc,, pe alte forumuri daca te prezinti, sa zici mersi daca raspunde unu'
  9. Ditzy

    Salut

    Salutare DnT .. Bine ai venit! Sper sa ramai mult timp la noi!
  10. bine v-am gasit! Dumnezeule ce repede raspundeti la mesaje ..
  11. hmm foarte interesant acest tutorial.. Bravo @Petre! . chiar cautam un asemenea tutorial, pentru ca crede-ma ca eu sunt foarte prost platit.. maxim 4 centi pe click.. de obicei doar 1 cent,2 centi.. am primit si eu de doua ori 4 centi pe click! Multumesc pentru tutorial!
  12. Salutare tuturor celor care sunt fani RSTCenter! Numele meu este Claudiu, 'mi se spune Ditzy' am 21 de ani, sunt din Techirghiol jud Constanta, nascut pe 12.01.1989, zodia capricorn, si am ajuns pe acest forum la indemnarea unui prieten atunci cand am avut nevoie de ajutor pentru site-ul meu! Pe aceasta cale tin sa va si multumesc, in special lui @strike pentru ca m-a ajutat enorm, si tuturor celor care fac ca acest forum sa fie de un real ajutor pentru cei care au nevoie de un sfat/ajutor ! O zi buna in continuare!
×
×
  • Create New...