Jump to content

chicco_10

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by chicco_10

  1. sa le bag ceva in gura ca de pe movies-links ma uitam la filme eu p net...
  2. foarte bine ca ai invatat.Pentru mine au funcionat metodele: 1) Scrisul pe tavan cu creionul.... 2) copiuta sub scaun, intre picioare, fix sub coaie...cand vine profu, pui picioarele peste copiuta si nu se vede nimic.. 3)Varianta pt teste normale: Profa imi dadea subiectele, zicand: la test v a voi da despre: gogu, ana, vasile.Mergeam acaasa, faceam o foaie care arata ca un test pre-made.Cand eram la scoala si trebuia sa predam testele, faceam schimbul cu testul pre-made si gata, 10 era al meu...asta mergea doar la o profa... 4)Varianta tot pt teste: scris pe banca cu creionul,acoperit cu foaia de test, cnd nu se uita profu, dai testu intr-o parte, te uiti pe banca si copiezi... 5)Tot la teste:Eu mereu am stat in prima banca in fata catedrei..UN MARE AVANTAJ:scrisul pe catedra, pe latura dinspre banci
  3. - nu mai dati quote la texte mari. si tie ti se pare tutorialul tau simplu?? eu am ramas sa ma uit ca matza in calendar cand am vazut ce ai scris acolo...daca tot vreti sa faceti tutorialele, spuneti si voi ce tot inseamna prescurtarile alea...din toate prescurtarile de abia daca stiu si eu ce inseamna JNE, JMP si JE....
  4. da...foarte bine..acum vine o alta intrebare, eu sunt pasionat PSP.Daca iti dau toate datele necesare despre psp, ai putea face un bootloader?Si te rog uploadeaza toate cartile care le ai, ca vreau si eu sa am ceva cu care sa imi omor timpul invatand...MULTUMESC
  5. @Ethereal si @sevex: daca tot sunteti asa de buni la dat sfaturi,luati ciocanul si barousl si dati-va in cap cu ele.Si dupa aia ia vedeti castigati la loto? Pentru ceilalti, multumesc pentru raspuns:)
  6. Am o intrebare, am vazut ca pentru MySQLi trebuie ca url sa fie de forma http://targethost.com/expoit.php?id=1.Dar exista site-uri(majoritatea),care se termina in format .htm sau .html. Acestea cum pot fi sparte?
  7. raspuns de baraj: pai... ca toti copii aurolaci care ajung la o varsta unde li se pune pata ca vor sa sparga site-uri...apoi afla de la altii ca se ia o bucata de paine, se unge cu nu stiu ce, apoi se ia barosu' si se sparge monitorul...Apropo, chiar am nevoie de baros, mi-l dai si mie Codex? multumesc.Offtopcu asta' hai sa il lasam mai bine aici, iar cand va veni alt incepator ca si mine, sa citeasca asta mai intai apoi va sti ce are de facut(si de invatat)
  8. Chicco_10....hmm...pai unde stau deocamdata,e o locuinta ce se numeste Chicco Di Senape(e in italiana, si inseamna Bobul de mustar) deoarece deocamdata sunt in Italia-->de aici Chicco.Iar 10 e deoarece e ziua mea de nastere....So Chicco_10
  9. Acesta e un tutorial care va arata cum sa descarcati videorui in format avi de pe megavideo. 1)La Mozilla Firefox(pentru ca asta folosesc) dati la Unelte-->Optiuni-->Continut-->Debifati Permite JavaScript;apoi, mergeti la Avansat-->bifati Avertizeaza cand site-urlie incearca sa dirijeze sau sa reincarce pagina. 2)Mergeti pe www.megavideodownloader.com 3)Introduceti linkul de pe Megavideo care apartine video-ului dorit. 4)Dati scroll in jos pana la butonul Download Original File 5)Veti fi dusi pe o alta pagina ce contine link-ul de descarcare al video-ului dorit. 6)Dupa ce ati ternìminat descarcarile, anulati modificarile facute la Optiuni(reactivati Javascript si debifati "Avertizeaza...." Acum sa nu va aud ca spuneti:Asta stiam si eu, pentru ca sunt de abia la inceput si cred ca e ceva cool chestia asta. Atentie:Nu schimbati IP in timpul descarcarii deoarece Linkul e valabil pe IP respectiv si nu pe alt IP. Enjoy it! @EDIT: Acest tip cu dezactivarea Javascript+bifarea optiunii "anunta cnd site-ul vrea sa redirijeze pagina" am observat ca merge la majoritatea CPALead....Astfel nu mai trebuie sa completati acele survey-uri nasoale...
  10. Pentru Codex si toti cei care "ma iau la mishto"....Asa ati fost si voi la inceput si acum ca ati vazut unul care nu stie va razbunati?Sau pur si simplu sunteti rai din nastere? Pentru toti ceilalti:Multumesc pentru sfaturi, si mi-am dat seama : 1)Am o gramada de invatat.Nici macar HTML nu stiu. 2)Am inteles ca pentru a putea distruge trebuie mai intai sa stiu sa creez.
  11. as dori daca se poate sa se faca un video....nu inteleg, si degeaba..am adaugat ' dupa adresa si nu se intampla nimic.Am incercat cu o adresa gasita pe forum.
  12. Birkoff-->K.O.-->Chicco_10 Imi cer scuze...
  13. Nu inteleg de ce nu pot spune windoze...Iar Html il stiu deja...Acum mi-am instalat xampp si am niste tutoriale PHP pe care le invat.Stiu ca nu prea conteaza, dar mai stiu si sistemele binar-decimal-hexadecimal(le-am gasit tot pe o pagina din forum)
  14. part o1: The file could not be found..Celelalte parti la fel:((
  15. cele mai multe nu mai sunt valabile..te rog sa bagi un torrent, eventual un pack pe megaupload.mersi
  16. Da, o sa imi iua o diploma cu titlu: FREC MENTA....
  17. Stiu si eu ca se scrie Windows, daca de asta radeai.In caz ca radeai deoarece inca folosesc XP este pentru ca deocamdata am un computer rabla.Imediat cum imi cumpar altu, imi iau Windoze 7 cu licenta. Totusi, nu inteleg inca, ce legatura are c++ cu programarea web...Stiu ca ma ajuta la creearea aplicatiilor. nu si la spartul site-urilor... Iar pentru Loki: Multumesc, acum stiu si eu de la tine, unde si ce si cum sa caut pentru nelamuriri.
  18. am inteles ce vrei sa spui..dar macar spuneti-mi ce limbaje trebuie sa stiu...
  19. As dori sa incep si eu sa invat tot ce trebuie pentru a deveni asa ca voi, adica pt a putea sparge siteuri.Daca se poate va rog sa imi spuneti urmatoarele chestii: 1)Ce trebuie sa stiu pentru a putea sparge siteuri 2)Odata ce am invatat acele chestii,(llimbaje sau ce trebuie), voi folosi si programe?(Precizez ca sunt pe Windoze XP) 3)Ce trebuie sa atac fisiere de pe hostul siteului...Eu cred ca pentru pass trebuie atacata baza de date, iarv pentru fisiere, hostul, dar nu sunt sigur... Multumesc anticipat, si va rog sa explicati exact cum scrie in titlu, adica, mai pe romanaeste spus, CA LA PROSTI, pentru ca asta ma consider din moment ce nu prea inteleg nimic...
  20. ce prost esti...pai tu pe site de hacking unde e un hacker pe milimetru cub,tocmai aici te-ai gasit sa iti pui trojanu???
  21. din alea 3 doar ala cu danutz merge sa intrii iar pe ala cu ioana, trebuie activat,i-am schimbat eu mailul cu mailul meu pt a il activa dar nu stiu de ce nu merge...iar cel cu eugen ori a fost sters, ori nu exista.Si am o intrebare de incepator,ce program ai folosit?ai spus ca brute force, dar, mai precis cum se numeste?
  22. am creat un buzz bomber pt Yahoo:).Mie imi merge perfect. Download Se foloseste asa: Deschideti programul, dupa care deschideti fereastra de conversatie cu cel cauia vreti sa il bombardati, dati click pe OK.Pe ESC se opreste.Astept Pareri.
  23. mie imi da eroare dar doar pe pagina de net, insa calc.exe imi apare si merge perfect.Pe pagina din Firefox, pt ca asta am folosit mereu, imi apare asa: error.For more information, please click here. Dar inca o data mai spun, calc.exe, imi apare si merge.
  24. poi eu stiam tot aa un site care dadea domeniu.info pt un an, si trebuie sa fi din uk.adresa este £50,000 .info Domain Name Giveaway with Freeola & Get Dotted! si nu merge cu proxy, deoarece sunt verificate manual conturile facute si astfel se vede daca sunt prin proxy sau nu...
×
×
  • Create New...