Jump to content

XayD

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XayD

  1. Credinta in Dumnezeu vine in urma experientelor prin care ai trecut impreuna cu El. Trecand prin ele, nimeni nu iti mai poate fura credinta, si ea devine tot mai mare. Ceea ce zicea Petre Tutea (daca într-adevar el a zis-o), este o credinta "moart?". Nu poti spune "Da, si eu cred ca exista Dumnezeu", si sa fii mantuit, pentru ca daca mergi pe strada si ii intrebi pe oameni despre credinta lor, 99% din ei vor zice ca ei cred. La fel si in cazul pariului lui Pascal. O credinta moarta. Iacov 2:17, 19: "17 Tot a?a ?i credin?a, dac? n-are fapte, este moart? în ea îns??i. 19 Tu crezi c? Dumnezeu este unul, ?i bine faci, dar ?i dracii cred… ?i se înfioar?!"
  2. XayD

    Shazam

    Shazam nu recunoaste toate piesele din lumea asta. Poate piesa aia nu e cunoscuta, dar eu cred ca este un remix la cea originala, sau un mashup ceva....Si asta ar fi una dintre motivele pentru care nu o gaseste.
  3. Eu am ratie: 38.00 cu 2.20 TB upload. Nu e nimic iesit din comun, avand in vedere cat freeleech este pe tracker si la ce viteze sunt in Ro. Altii au zeci de TB.
  4. au schimbat parola....
  5. Si eu detin un Compaq Presario CQ61 (cu Windows 7 x64 original de la el, 3 GB RAM) si merge perfect. (la momentul asta, cu procese deschide - 2 GB utilizati, CPU usage: ~10%) PS: trebuie sa curat coolerul de praf cat mai repede
  6. Mie mi-au cerut pe mail o poza cu buletinul meu, ca sa verifice daca numele pe care le-am folosit la inregistrare coincid cu cele din buletin.
  7. Am facut prostia sa asociez domeniul creat cu serviciile lor de website building, si acum nu mai pot renunta la serviciile lor (ca sa pot folosi domeniul liber pe un host). Ceea ce pot face acum e sa sterg domeniul creat.
×
×
  • Create New...