Jump to content

0x416c6578

Active Members
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by 0x416c6578

  1. Public figure, in adevaratul sens al cuvantului. https://www.facebook.com/pages/Petre-Paulina/1592836020975222 Poze si alte acareturi, intr-un mesaj pe pagina. S-o ducem in top, ca se indexeaza bine paginile de facebook.
  2. Voi va chinuiti sa trageti o linie dreapta-n Photoshop dar vreti mai mult de 50lei pentru un logo?
  3. same in loc de some Mi-am facut si eu cont. Poate in vreo 2-3 luni imi urc si fisierele. Lazy me.
  4. CPA = Cost Per Action PPD = Pay Per Download La CPA poti implementa metode diferite, de genu content locker si link locker, astfel esti platit pentru alte actiuni nu doar pentru downloaduri.
  5. Sa-i trag la muie sublim aluia care umba cu -rep-urile pe-aici doar pentru ca mi-o infig in antene. Sper sa lucrezi la Voiculescu, vede-te-as mort de foame. Mergeti si platiti abonament ca sa va prostiti. Plati-v-as pensie de handicapati sa va platesc.
  6. Ma cac pe ei si pe site-ul lor; Cine dracu vrea sa le urmareasca emisiunile mediocre?
  7. Prostilor, abstractizati problema in asa hal, incat meritati sa va dau doar pula.
  8. Daca vrei sa scapi nepedepsit, nu le scrie nimic. Orice om intreg la cap te-ar vrea dupa gratii cand ar vedea cum omori limba romana.
  9. Noi doi am mai vorbit despre PPD. Hehe. Eu am citit aproximativ 2 luni inainte sa ma apuc. Si inca citesc. Si dupa cat am citit, as fi dezamagit cu castiguri de 100$ pe luna.
  10. PPD toata lumea vrea sa faca. Dar cati dintre voi au minime cunostinte despre internet marketingl? Sau va ganditi ca furati 2-3 videouri de pe YouTube si schimbati link-ul?
  11. Daca esti prost, de ce te bagi? Nise profitabile pentru PPC, PPD, moloz.
  12. Una din cele mai tampite idei pe care le-am auzit in ultima vreme; Si nu fac referire strict la forum; Iau in calcul si viata reala. Ce pula mea ma intereseaza pe mine ce se intampla cand fac cereri idioate? Atata timp cat sunt in stare sa ma comport civilizat nu o sa ma intereseze niciodata. Din nou, idee de cacat.
  13. WOwowowowowowowow. E si normal sa fie vorba de survey-uri daca e vorba de PPD. Frustratilor. Platile de 30$ vin in urma completarii ofertelor cu 'Pin Submit'. Ce va mai place voua sa mancati rahat fara sa stiti despre ce e vorba.
  14. 1. In loc sa faci 10 video-uri si sa faci mass uploading, mai bine faci 3 de calitate si le urci. 2. Keyword Research atat pentru YouTube cat si pentru Google. 3. Landing Page; Altfel scoti dintr-o nisa maxim 50% din cat ai putea scoate. 4. File Looping. Recomandat pentru nisele de pe care vrei sa scoti profit pe termen scurt.
  15. HAHAHHAAHAHHAAHHA HAHAHHA Internet Marketing at his finest.
  16. Ca-n Romania; De la o 'stire' se ajunge la 'futai'. Rusul a tras prea multa vodka pe nas. Ei doresc sa transfere creierul uman in ceva robot, dar inca nu au ajuns sa descifreze modul in care functioneaza mintea omului. Dincolo de asta, fiind cunoscut faptul ca sistemele informatice din ziua de azi au nenumarate flaw-uri, nu stiu cine si-ar da creierul pe mana unui robot; Asta, in ipoteza ca asa ceva e realizabil. (Eu nu cred) Si sunt x probleme minore pe langa nemurirea asta, la care savantii nu au reusit sa gaseasca o rezolvare. Baby steps.
  17. Cardul il trimit ei gratis? Merge folosit la orice ATM?
  18. Care foloseste Payoneer si poate sa-mi explica in mare care-i treaba cu ei? Trebuie sa-mi trimita ceva card, merge linkat codul cu un card visa, etc. ?
  19. Invatati in pizda mamii voastre sa cititi inainte sa deschideti threaduri de oameni retardati.
  20. Bai, ziceai ca ai venit aici pentru tutoriale, si tie-ti arde de facut bot(i).
  21. I-auzi, ai facut 2000 boti? Si ce i-ai pus sa faca, sa-ti sape in gradina?
×
×
  • Create New...