Jump to content

WorldKaoss

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WorldKaoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. mie pe Win 7 Ultimate cu Compatibility On si rulat ca administrator nu ma lasa. Cum deschid AiroWizard si pun placa in monitor mode se deschide o fereastra de cmd si se inchide imediat dupa care apare "Aircrack-ng terminated!"
  2. Am asa: Bineinteles, asta a fost scris cu tutoriale in fata, pentru ca cunostintele mele de Javascript sunt .. ahm .. Ce ar trebui sa faca:IMG tagul are atributul source default "WorldKaoss.png", de fiecare data cand faci mouseover peste IMG/A se executa functia RandomImgNumber() care alege un numar intre 0-9 (dar if-ul este pentru a transforma din 0 in 1, ca nu am asa multe fisiere). Problema:Se pare ca nu merge. Cand am facut in php acelas lucru a mers perfect, dar in PHP nu pot sa fac sa aleaga random number la fiecare mouseover, pentru ca ar trebuit sai dau refresh la pagina, si AJAX nu pot coda (..daca nici JavaScript nu pot)Poate cineva sa verifice acest cod sa-mi spuna ce e gresit?Multumesc
  3. Este prima chestie legata de yahoo care merita citita, chiar daca e al naibii de lunga. Felicitari! La microsoft avem oameni, nu faci cumva o cerere sa te angajeze la Yahoo?
  4. WorldKaoss

    Salut

    Salut, sunt Marcel din Timisoara.Am mai stat si eu la zi cu updateurile din lumea hackerilor romani de cand mia trecut pofta de a mai studia computere (am gasit lucruri mai bune de facut decat sa fac o chestie si sa comenteze toti dupa...), si m-am gandit sa ma inregistrez pe RST ca sa-mi revad cativa din "bunii mei prieteni" de pe hackpedia de acum un an si ceva..
×
×
  • Create New...