Jump to content

Imperfect

Active Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Craiova

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Imperfect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sa par mai agresiv : " Ai doua capace de la mine daca nu mi-o trimiti " ( joke ) . Asteptam !
  2. eh kwe a promis mai multe, cum ar fi un box destinat unei competitii gen root this box...oricum, nu cred ca are nimeni nevoie de o revista RST sau nu e nevoie pentru o astfel de revista Hmm, ca tot ne apucaram de offtopic si 100% voi primi un warn ( Incearcarea moare nare ) , eu chiar as vrea sa vad revista RST . Sa vad cam ce va contine etc.
  3. Din lipsa de ocupatie, am zis sa incep sa traduc tutoriale de la sectiunea engleza in romana[ Am acordu lui kw3] Cum facem pentru a sterge Win32.Saburex.din calculatorul dvs: 1. Reporniti în modul Safe( Apasati F8 cand porneste windowsul) 2. stergeti : C:\windows\system32\ole16. Dll Intati in Start-Run-regedit.exe (Apasati Enter) 4. mergeti la: [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00021401-0000-0000-C000- 000000000046}\InProcServer32] 5.Înlocuiti: (default) = ole16.Dll cu (default) = shell32.Dll si threadingmodel= Both cu Threadingmodel= Apartment 6. Mergeti la: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{00021401- 0000-0000-C000-000000000046}\InProcServer32] 7. Inlocuiti: (default)=”ole16.dll” cu (default)=”shell32.dll” si ThreadingModel=”Both” cu ThreadingModel=”Apartment” 8. Stergeti toate fisierele din Temp directories. 9. Deschideti acest tool. -> http://students.info.uaic.ro/%7Etheodor.ciobanu/AntiFidCop.zip ============================================================================================== Foarte bine, si acum, pentru a sterge Win32.Warezov.Gl: 1. Reporniti calcualtorul in Safe Mode ( Apasati F8 cand porneste windowsu ) 2. Folositi Task Manager(Ctrl+Alt+Del) pentru a inchide procesul: Cservv32.exe 3. Stergeti manual fisierele listate mai jos: c:\windows\
  4. kw3rln , mai fa challengeuri de genu asta ^'> !
  5. Scuza-ma , dar cand am citit postul asta eram pe jos :mrgreen: . Bine ai venit , si data viitoare ai grija cu acel site
  6. Nimic de zis , sunt foarte faine . Incearca sa-ti deschizi o afacere din asta, ai avea de castigat .
  7. Mersi . Interesant dar nu sunt de acord cu ceva : "Citeste ce a scris, citeste tot ce a postat" . Wtf dude , sa stau sa citesc pana maine la posturile lui , pe mine unu ma intereseaza : cateva date despre acea persoana , adresa de mail , cum il cheama etc. Am vazut pe un site unde adminu folosea numesiprenumele ca parola .
  8. am scris de N ori join , si nu se intampla nimic . Functioneaza "cheastia" aia ?
  9. Imperfect

    xhost.ro

    Incearca cu smartftp.
  10. Da, putina caterinca nu strica , dar incearca so faci la sectiounea offtopic . Aici este sectiune pentru tutoriale . Si ma jur eu ca nici tu nai fost la fel , disperat dupa cum spargi conturi de yahoo sau cum sa faci deface la un site. Toti am inceput la fel , toti am inceput in acest fel . Spunei tu , cat sa inteleaga ca nu e asa usor , daca nu lasa ca isi va da el seama . Aici e vorba de romania unde nu vei primi niciodata mura-n gura.
  11. Ai prins aere de V.I.P tinere ? Daca tot esti V.I.P , incearca sa ajuti persoana respectiva ,nu so iei la misto. @Venom : Stai linistit , ca ce ai citit tu nu e nici un tutorial . E o porcarie. Incearca sa nu mai pui botu la orice , si fi mai atent data viitoare.
×
×
  • Create New...