Jump to content

redemptor

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by redemptor

  1. Bună! Sunt multiple cazuri în care conturile au fost recuperate, ce-i drept atunci când l-am creat nu l-am securizat. Întotdeauna au fost soluții de a fi recuperate, ideea este să fie puse în practică fiindcă pe orice cont sunt date personale și nu este ok să fie furate, dacă s-au furat e nevoie a fi identificat scammerul și recuperat contul de instagram înapoi. Alte soluții sau idei?
  2. Bună din nou, am căutat pe unele site-uri și am găsit că unele persoane și-au recuperat conturile în astfel de cazuri, o soluție ar trebui să existe și cred că poate fi pusă în aplicare pentru a-mi putea recupera contul. Imposibil nu cred că este.
  3. Bună seara, am nevoie de ajutorul vostru. Pe data de 7 decembrie 2022 mi-a fost spart contul de instagram și nu mă mai puteam loga. Am apelat la niste oameni de pe grupurile de facebook care chipurile pretindeau că mă ajută, unul din ei mi-a cerut o sumă de o mie de dolari însă după ce i-am plătit mi-a cerut mai mult și nu-mi convenea că tot cere bani și nu-mi rezolvă problema cu contul. A tot început să mă amenințe. Așa am fost jefuit de cei o mie de dolari și deși acum am mai apelat la încă unul care și ăsta mi-a cerut bani însă nu știu care va fi problema, ăsta pretinde că lucrează cu LAPD și că vrea să mă ajute etc. Contul meu a fost scamuit spre a fi folosit de scammeri pentru a-și bate joc de alții din lista mea de followeri. Vreau să spun că eu în viața mea n-am crezut că mi se poate întâmpla una ca asta. Ăstalalt la care am apelat a zis că îmi cere doar optsute de dolari și atât deși nu tare cred că mă va ajuta. Vă rog ajutați-mă să-mi recuperez contul de instagram, am nevoie de el, nu-mi convine să umble scammeri pe el și să escrocheze pe alțji în numele meu, eu care n-aș face așa ceva în viața mea vreodată. Am nevoie de ajutorul vostru, mulțumesc mult.
×
×
  • Create New...