Jump to content

Suverior2

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Suverior2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Cred ca are 10 ani dar nici 10 nare
  2. Mie chiar imi pare rau de el.
  3. Deci id meu de mes e sjsro@yahoo.com pls datimi add ca nu inteleg cum merge .dll lam facut noped si mia aparut numai patrate etc parca era chineza!
  4. Ok, Bun deci sa va spun ceva ff improtant. Eu am Ruter sunt pe rds. Deasta nu imi merge nici un keylogger nici un program? NU POT FACE LEGATURA CU CALCULATORULUL NIMANUI DECAT AL MEU SI A LUI FRATEM-O DCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC???/ Scz dar sunt nervos pls helppp !
  5. Nu va inteleg de tot spuneti Ms super tare etc ??? In primu rand nu merge daca deschid eu servaru ma uit la mine dar daca il dau la alti leam zis sa opreasca antivirusi si eu la fel si am intrat cu team viwer sa vad il aveau dezinstalat si nu mergea intra in server naparea nimic si nici mie dc ???
  6. Amandoi avem totu oprit de 2 saptamani sa vad ce are si nu pot sami dau seama si e ff simplu de folosit mereu am vrut sa sparg parole dar nu merge nush ce are NU pot lua legatura cu nimeni nu merge doar mie intru in server siimi apar datele tot da asa nu merge la alti oare dc?
  7. Da sunt foarte sigur si eu am oprit si ala am intrat cu team viwer la el in pc sa vad daca merge si napare nimic si nici mie
  8. Hey Nytro cum sati spun nu merge Nu pot face legatura cu niemni am schimbat numele servarului sa nusi dea seama. II lam dat unuia si na aparut numele de la pc lui ip am dat si start keylogger si a zis ca nu sunt connectat ce trebuie sa fac sa pot face legatura cu persoana caruia i dau servaru ?
  9. Ar fi super daca ar merge si pagina de descarcare !
  10. Ho mai mai usor cu baiatu nu stie sincer si eu am fost asa si mai sunt dar am citit regurile!
  11. Ms mult sper sa sparg si eu niste parole de yahoo ca am unu de zice ca rst sunt cei mai fraieri ca nemesis are 10 ani ca eu sunt un idiot. Voi sunteti prieteni, mei si sa luat de voi si de mine si acm e randu meu
  12. Hey eu am luat ban fara motiv numele meu e CavaleruNegru ma uitam si ma uitam pe forum. O intrebare si nu vreau sa imi dati ban Cum il folosesc?
×
×
  • Create New...