Jump to content

sefu9581

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sefu9581

  1. Nu e bai. Ca imi mai ramane un Rolls-Royce Phantom alb ca am sesizat acum 2 ani ca sunt lungi drumurile prin Romanica si ma durea curul de la gropile din asfalt. Dar nu ar fi bai sa vand si Phantom-ul ca mai are nevasta-mea un 2023 Ferrari SF90 Stradale rosu cu care se plimba si ma poate lua si pe mine. Nu imi e frica ca ma deanonimizez spunand toate astea ca sunt luate pe firme toate.
  2. Care e ba carderul din exemplul meu? Kevin Mitnick sau Kim Dot Com ca nici unu nu era carder. Suna mai degraba ca vrei sa imi vinzi tu vreun loc de parcare in Monaco sa ma simt mai bine.
  3. Esti prost de puti. Kevin Mitnick nu era cine stie ce hacker el se ocupa mai mult pe social engineering. Urmareste si tu un documentar. Kim Dotcom a facut un site centralizat de file sharing. Inaintea lui au fost sute de s-au ars? Ghici cum isi platea serverele pt file sharing. Cu transfer bancar. Tehnologiile precum: qubes, whonix, tor (sigur nu era pe vremea lui Kevin Mitnick), cryptocurrency nu existau. Compari mere cu struguri si pe urma zici ca acri sunt strugurii. Concluzia mea ramane aceeasi. Comunitatea autohtona de hackerasi era foarte slab pregatita si it was too ahead of its time. Inafara de asta majoritatea se ocupau cu cardeala. Gruparile care se ocupau cu cardeala sunt si cele mai usor de prins ca au un calcai a lui Ahile (blankurile si pisicutele - filaje ) si necesita foarte multi participanti in organizatie pt a scoate banii de la ATM-uri. Iar aia care faceau chestii online fictive sau dump-uri cu CC-uri si banks logs nu prea stiau de spalarea de bani si foloseau WU sau interpusi pt conturi bancare. Posibil or fi si cativa care au stiut si nu am auzit de ei. Noi am auzit doar de aia prosti si prinsi.
  4. Ma doare in pwla. Intermediez vanzarea a 50-80 de kilograme de marfa "buna" in fiecare luna online. Risc puscarie pe viata sa ma ia fbi-ul dar am Urus. Ma doare in pwla de jobul tau. Sa iti faca Ciolacu statuie ca ai salaru.
  5. hackerul care e "promagramator" si traieste din salar Tot astept sa mi se aprobe un mesaj dar vad ca nu e nici un moderator online.
  6. Eu stiam ca virusica avea ca alias si virusez. PLM https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/16-hackeri-au-fost-retinuti-de-diicot-prejudiciu-de-peste-25-milioane-de-dolari-500-000-carduri.html In document-ul oficial zice de "virus". Eu stiam ca i se mai zicea si virusica si virusez. PLM. Crezi ca stiu toti membri de pe rstcenter tinand cont ca eu sunt o persoana care in principiu nu activa (posta) pe forum ci doar citea. Urmaresc scena de hacking din 2007 incoace decand eram student la poli. Insa in 2007 imi spargeam mai mult creierii cu examenele. ma gandeam eu ca parola aia putea sa fie si plain text in baza de date de la adminpanel sau ma gandeam ca accesa site-ul pe http sau pe IP direct. Oricum cam asta e ce vroiam sa aflu.
  7. Stiu ce zici. Ideea e ca din zeci de cazuri citite am sesizat acest "wording" dubios in doua cazuri. In cazul cypherbunker din 2013 si in cazul romanasului nostru ce a speriat america. Ma gandeam ca poate ne ajuta chiar el in persoana sa elucidam acest metod. Dar cel mai probabil in cazul el e nr 3. Suspectez ca in cazul cyberbunker "taping its internet traffic" a ajutat la cercetari (documentarea) pentru a justifica ca serverele din buncar se conectau si unele faceau parte la nu stiu ce infrastructura de malware, dnm etc. Astfel taping its internet traffic era pentru a vedea unde se conecteaza, cine se conecteaza, etc. Deci fara sa faca MiTM la DNS facand spoofing la certificatele SSL de la vreun certificate authority. Baieti eu v-am zis. Cybercrime world bubuie si asta e viitorul. Daca nu ma credeti treaba voastra. De asta sunt angajati zeci de mii de "promagramatori" in cyber security. De asta nytro isi primeste salariu in fiecare luna. Daca nu bubuia domeniul, il dadea afara de nyto ca nu aveau nevoie de el. Locul de munca a lui Nytro se datoreaza criminalilor cibernetici ca mine si altii.
  8. Are o pwla. Nu are FBI, Europol, Interpol nimic despre mine de 10 ani si are nemessis pensionaru de pe rstcenter, cel ne da lectii sa nu fumam ca iarba e mai rea decat heroina. Ai gresit baiatul meu. Maica mea e moarta de 4 ani de zile (cancer la san). @virusz nu stiu daca ai vazut mesajul meu
  9. Uite am o intrebare pt virusica. In pagina precedenta am scris eronat ca ti-e ti-au spart usa. Dupa ce mi-am recules amintirile din tinerete mi-am adus aminte mai bine datacenter-ul respectiv a fost defapt a lui TeX. Tu basically ofereai serviciu de offshore hosting. Insa cred ca aveai hostat la el sau undeva adminpanel Intrebarea mea desigur daca vrei sa ne spui cum au putut cei din Ro sa stie username-ul si parola de la adminpanel.ro Ar exista 3 posibilitati: 1. Nu aveai SSL dar totusi telefoanele mobile pe vremea aceea deja foloseau https 2. Ti-au facut MiTM DNS dandu-ti alte certificate SSL 3. Au copiat certificatele ssl de pe server inainte si au decriptat comunicatia dintre telefonul tau si serverul respectiv. Eu as zice mai mult versiunea 3. Ca in urmatoarea pagina (13) zice ca "domeniu" ce a fost hostat la IP-ul respecting a fost "verificat" (presupun eu o descinddere in data de Mai 7 2012 unde imaginea serverului a fost copiata) si tu in Iunie 2012 inca te te logai pe platforma.
  10. In loc sa vorbiti de afacerile cu albine, mai bine vorbiti dracului si voi lucruri interesante de scheme de facut bani, scheme de spalat bani, tehnologii pe care le au gaborii ( stickul USB ca sa acceseze hard diskul si RAM-ul cand aveti parola la login si FDE etc. ). Ajutati si voi generatiile viitoare de hackerasi sa se protejeze si sa nu faca coada la puscariile altora. Nu trebuie sa vorbiti despre afacerile voastre sau despre rechizitoriile voastre, puteti vorbii despre ce a-ti mai auzit.
  11. Aveam dreptate in celalalt thread cand am spus ca hackerasii romani s-au lasat de hacking. In tinerete s-au facut corporatisti sau nu stiu ce bugetari si la batranete se fac tarani in ilfov sau in Vaslui... Aveam dreptate cand am spus ca Nemessis o sa revina peste inca 10 ani cu tutoriale pentru pensionarii de pe rstcenter. Parca si vad subiectele de discutii peste 10 ani: "cum sa te bagi in fata sa prinzi reducerile de la kaffland", sau "cum sa hackuesti sistemul de ajutor social ca sa primesti 10 litri de ulei sau faina". Dar deh asa e viata. Unii evolueaza intr-un an cat altii in 10 ani, iar altii involueaza. Eu am o varsta apropriata de virusez si o sa ma las de hacking cand primesc pe viata sau cand ajung pe lumea ailalta. Cine stie, o fii Dumnezeu vreun mare hacker sau "promagramator" care o simulat lumile astea in C++. Lasati dracu canepa si ciupercile parfumate si puneti mana pe tastatura sa faceti bani. Altfel o sa traiti din pensie. Sefule tin sa te anunt ca o sa parasesc username-ul asta si nu o sa revin vreodata pe el. O sa imi expire in 2-3 zile Proxy-ul 4G de Romania pe care l-am achizionat la inceputul lunii. Eu imi compartimentez toate conturile si nu o sa ma mai loghez folosind acest username vreodata. Amin. LE2 peste 10 ani cand o sa mai creezi un topic asemnator sa ii pui titlu "sfaturi de la un pensionar pentru ai nostri hackeri 2035".
  12. Nu a mai vazut forumul rstcenter atata activitate din 2010 incoace cat a vazut in ultimele 3 ore !!! Dau navala hackerasii din toate ghetourile din ferentari... zabrautului, tunsu petre, alea livezilor... si "promagramatori" din amurgului . Platforma de php e supraincarcata de requesturi POST, CPU (un dual core de 2ghz) e in overcloking la 69 de grade celsius, ramii serverului aproape la full (1.9 gb din 2gb ram), MySQL-ul numai in deadlocking-ul sta la cate requesturi de INSERT are... platanele de la HDD sunt incinse... se aud platanele de hard disk... cred ca simt deja mirosul de la server-ul din datacenter-ul din strada zabrautului, bloc 69, garaj 33. Mi-a trimis un prajit din cartier un filmulet ca sunt mascatii in fata garajului ca ia foc tot cartierul... pe urma ia foc toata romania ... si inteaga uniune heuropeana. LE: Cica acum dau buzna si "chimicieni" din cartierul underground - Gara de Nord. Aia de faceau experimente chimice cu prelandezul. Stai sa vezi acum ca o sa dea oridinul Jackie Chen, prietenul hackeras a lui Bruce Lee din Gara de Nord. Va zic eu ca o sa se blockeze forumul cand prelandezienii vor da da buzna la inscrieri ca orcii pe forum...
  13. Acest topic imi sugereaza ca am dreptate cu sugestia mea pentru continut fascinant. Cum a-ti auzit ca am Urus si ca incasez o suma frumusica in fiecare luna din hackareala ( si nu ma ocup cu cardeala / frauda pe net si nici cu ferma de sms-uri ) cum au inceput niste membri rstcenter sa se agite pe forum si altul sa isi faca un cont fake. Chiar daca vi se pare imposibil ce am spus, va mai zic o data: semintele in Urus au alt gust!!
  14. Ori vorbesc eu chineza ori unii sunt atat de prosti de citesc invers. Pozele sunt de la un setup a unui amic ucrainean. Pozele sunt din apartamentul in care el opereaza ferma de cartele prepay. Daca ai fi observat cartele prepay albastre nici nu exista in Romanica. De ce dracu as fi postat poze de la mine acasa ? Probabil apartamentul e si inchiriat. Stiu doar ca el statea in Romania desi ferma era complet operationala in Ucraina. Eu nu fumez nu stiu ce canepa cu concentratie de thc ridicata incat sa imi incarc buletinul pe forumul roman al bugetarilor obositi. Acum m-am prins de ce tu citesti pe dos. Esti un cocalar manelist infect care nu are ce sa faca decat sa dea shareuri cu manele de 2 bani de acum 20 de ani. Dupa atata timp in capitalism voi nu a-ti invatat regula nr 1 a capitalismului: "scared money don't make no money". Nu are rost sa mai imi pierd timpul pe forumul asta. Se vede clar ca majoritatea dintre voi sunteti niste bosorogi care s-au plictisit de viata din 2010 ani de cat v-ati angajat la stat si la nu stiu ce corporatii. Acum organizati nu stiu ce conferinte si va pupati in cur de cateva ori pe an ca ce mari white hackeri sunteti.
  15. Lasa ca stau eu cu morcovul in cur, zi de zi... parca altfel au gust semintele in Urus. V-am pupat.
  16. Ma lasi ? Primul pas e sa interzica criptarea e2e. Peste 10 ani o sa fie ca in Corea de Nord. La fiecare cetatean cu calculator, in fiecare luna o sa vina un baiat cu o geanta (ales pe spranceana desigur) si care studiaza hard disk-ul. Va spun eu asta e viitor-ul si unii contribuie la el. Si asa e Bucurestiul panzit de camere de supraveghere prin fiecare intersectie. Nu e doar o camera de supraveghere, sunt vreo 2-3 camere sa citeasca bine placutele de inmatriculare.
  17. Ca sa rezumez eu: Pizza e moca si vine platita de UE care ulterior o sa interzica criptarea e2e in intreaga uniune intr-un an sau doi.
  18. Bine. Serviciul cat de banal pare nu e chiar asa de simplu de realizat. De ce nu faci si tu unu sa faci 100 000 de coco pe luna ? Are totusi o platforma web + conectare gateways si preluare de date + exploatarea sistemului de a obtine zeci de mii de cartele prepay. Nu e hacking deloc. Cei drept e mai mult programare. Am dat si eu un exemplu simplu ce mi-a venit in cap ca sa nu ma deanonimizez spunand lucruri despre viata mea reala. Eu nu ma apuc de ferme de sms ca produc mult mai mult pe luna decat el. O sa revin peste inca 10 ani cand iese Nemessis la pensie si traieste din pensia data de stat. O sa il vad cum posteaza sfaturi pentru ceilalti 10 bosorogi de pe rstcenter despre cum sa te bagi in fata celorlalti pensionari ca sa prinda reducerile la kilogramul de faina de la kaufflad. Sau pe nytro de analizeaza benzile magnetice de la cartele metrorex sa circule gratuit si face prezentare la nu stiu ce conferinta de 3 lei sponsorizata de nu stiu ce stat.
  19. Bine boss. Sunt si eu in breasla asta de 20+ ani si din 2010 incoace nu am mai avut probleme cu mascatii. Fac eu ceva bine. Uite o poveste fascinanta. Un prieten din ucraina are o ferma de cartele prepay pt serviciul de one time sms. Are niste conexiuni prin care achizitioneaza in jur de 10,000-20,000 de cartele prepay pe luna. Le cumpara cu sacii. Si-a cumparat niste echipamente care se conecteaza la companiile telefonice. O cartela prepay il costa cativa din cate mi-a zis in jur de 3 euro ca le cumpara in bulk. Cu o cartela produce dupa in jur de 10 de euro. Cine le cumpara? Tot felul de clienti. De la baieti care fac scamuri pe telegram, facebook, tinder, bumble etc la baieti care fac spam pe telegram cu tot felul de tzepe online. Are cumparatori din Filipine, Indonezia, India etc. Un client poate cumpara 100-500 de numere intr-o luna. A avut o descindere acum un an de zile. I s-au confiscat echipamentele (gateway-urile). Mi-a zis ca Rusii cumparau numere de telefon de ucraina de la el pentru conturi de Twitter prin care promovau chestii de propaganda pt razboi. Dupa ce a fost offline cam 3 luni de zile si-a mai deschis intr-o alta locatie cu echipamente noi noute. Acum astepta sa primeasca echipamentele inapoi sa isi mai descinda din nou locatia veche. Va atasez niste poze. Mi-a zis ca un echipament de genu ca in poza costa in jur de $4000. Toata aparatura din poza e $10,000. Tipu produce peste $100,000 profit in fiecare luna.
  20. Majoritatea continului de pe forum a fost lame si a ramas lame, insa exista in Romania o comunitate plina de sperante ca intr-o zi fiecare dintre ei o reuseasca sa sparga NASA sau vor face milioane din hacking. Speranta si faptul ca unii din membri faceau chestii impresionate si ca unii mai dadeau lovitura erau motivele ce faceau utilizatorii sa intre pe rstforums.com si sa dea refresh in fiecare ora. Daca vreti sa reinviati forumul si sa recreati o comunitate de hackeri pasionati atunci trebuie ca cititorii/utilizatorii sa gaseasca continut fascicant care sa il faca sa invete cate una, alta. Cititorul dupa ce citeste trebuie sa zica: ba ce tare! Trebuie sa mai intru sa vad ce au mai facut aia. Nu va trebuie compuneri de 10 pagini sau tutoriale de pe net copy si paste pe care nu le citeste nici dracu. Postati anecodnote de hacking de la serviciu, povesti cu hackeri din romania prinsi, baieti saltati de bcco/diicot, povesti cu tovarasi care au facut milioane si s-au ars, despre cum functionau platformele de malware, spear phishing, cum trimiteau astia milioane de emailuri si aveau un exploit pt Windows ca sa descarce si sa instaleze un malware in calculatorul victimelor pt a obtine bank logs. Aia cu virusul Gozi au facut 10+ milioane de dolari. Cum credeti voi ca au procedat, cum credeti ca au fost saltati, cum functiona malware-ul, etc. Marea majoritate cititorilor cauta metode de a face bani si povesti cum au facut altii bani, scheme care au mers, cum au mers. Totul in secolul 21 s-a rezumat si se rezuma la bani. Daca pe forum o parte din admini spun ca e mai bine ca s-au lasat de hackareala si ca e super ca au devenit sclavi corporatisti, atunci toti care erau pasionati de hacking vor pleca. Va garantez eu ca exista o gramada de oameni ce ar citii asta si ar intra zi de zi sa vada ce s-a mai postat si sa puna intrebari. Un motiv de ce o parte buna (posibil 90%+) din utilizatori intrau pe rstcenter e ca ei erau membri si pe alte forumuri gen hackyard, r00tw0rm, securityoverride, l33ts, xhackery, hackpedia, blackhatworld, hackforums, trojanforge, etc. Astfel chiar daca continut pe rstcenter nu era wow, ei erau activi sau fascinati de ce postau pe alte comunitati. Forumurile nu au murit. Internautii tot intrau pe Breached, Raid, Dread, Antichat, XSS etc. in anii 2020
  21. In ultimii 20 de ani, toate dosarele de la diicot si toate extradarile criminalilor cibernetici din Romania au fost exclusiv pe carduri clonate, dump-uri de baze de date, ceva malware pt phishing si tzepe pe ebay. Au mai fost si deface-urile si penetrarile serverelor cu nu stiu ce exploituri si scanere de pentesting de pe net. Altii mai tari social engineering vezi Guccifer 1.0. Asta e realitatea. Chiar daca iti place sau nu, asta e realitatea. Comunitatea autohtona de "hacheri" cam asta a reusit sa faca in toti ani sai de glorie. Tzepe pe ebay, clonare de carduri, pentesting cand toata siteurile foloseau wordpress si vBuletin. Mai erau unii de vindeau dumpuri de carduri, social engineering si isi faceau o mica "infrastructura" de spear phishing. Istoria recenta ne arata ca toate dosarele au fost exclusiv pe categoriile astea conexe cu cardeala. da da da. Ransomware as a service, one time sms, ferme de boti pt social media (nu blackseo), offshore bulletproof hosting (offshore nu ca virusica de avea bulletproof hosting pt retea de malware si phishing in apartament ), dnm cei drept exista farmers market in anii 2006 prin paypal, wu. "virusica" caruia i s-a dinamitat usa la datacenter-ului bulletproof din bloc cand nu era acasa In dosarul lui scrie ca isi accesa de pe telefonul mobil (cu abonament pe numele sau ) prin http panoul de dashboard ca sa vada daca serverele sunt online si nu sunt blacklistate ip-urile de spamhaus. Avea un sistem de notificari a infrastucturii critice ca m-ai avea atacuri de flood si avea servere blocate. Ceea mai excelenta idee de a spala bani era sa folosesti un serviciu online inregistrat si operat din Costa Rica care tinea baza de date cu toate tranzactiile utilizatorilor sai. Ghici ce s-a intamplat cand in 2013, CEO-ul a fost arestat si a fost o descindere la serverele LR ? Te-ai prins, baza de date cu absolut toate tranzactiile (depozitele si withdraw-urile) de pe platforma au fost copiate si arhivate de FBI. Liberty Reserve a avut un volum total de 6 miliarde in toti anii sai de glorie. Piata criminalitatii cibernetice e estimata la peste 100 miliarde pe an. Este foarte clar ca nici nu stii ce inseamna spalarea de bani daca foloseai Liberty Reserve sa cashuesti banii obtinuti ilegali. Drogurile nu se consuma, doar se vand. Trebuie sa te feresti de ele ca de dracul. Repet, hackareala din Romania a murit din fasa ca totul se rezuma la transferuri bancare care lasau urme. Cum hackerii din romania nu prea stiau cu ce se mananca spalarea banilor si internetul era usor de supravegheat erau filati si ii prindeau usor. Toti s-au copiat intre ei ca sa dea tzepe pe net sau sa faca frauda cu carduri. Si asa au fost toti prins. Comunitatea romaneasca de hackareala a murit ca it was ahead of its time. Personal nu cred ca o sa isi revina vreodata pentru ca s-au ars ca turmele in anii 2000 si restul au devenit sclavi corporatisti sau bugetari.
  22. Eu am dat niste exemple simple care sunt in zona gri a legalitatii (in multe tari) pentru a incuraja cititorii cati au mai ramas de pe forum. Stiu ca majoritatea celor care au activat pe forum s-au angajat pe la stat (stim noi) sau pe la niste firme private de cyber security. Si daca faci astea doua activitati pe care le aminteam eu mai sus te poti pomeni cu mascatii la usa la 6 dimineata sa ancheteze ferma ta de sms-uri. De asta am zis ca unii risca 5 ani (cardeala, frauda, dumpuri etc), altii 10-20 de ani sau pe viata. Eu intru in categoria pe... viata. Ori la bal, ori la spital. Eu doar am vrut sa subliniez faptul ca a murit in fasa comunitatea de criminali cibernetici in Romania. Hackerasii au incercat prea devreme si s-au ars. Acum cand totul bubuie pe net comunitatea romaneasca de hackerasi e minuscula comparand cu comunitatiile rusesti, ucrainiene, chineze, etc.
  23. Lumea s-a schimbat. Au aparut tot felul de servicii si scheme de facut bani: offshore bulletproof hosting - vps, vds mobile proxy 5g retele de proxy-uri/vpn-uri bulletproof one time sms ransomware malware dnm platforme de spam retele sociale dm-uri/reclame ferme de boti cu ai dumpuri de CC-uri, bank logs, identitati... frauda / scamuri money laundering (cash app, venmo, etc.) 0dayurile nu sunt profitabile ca sunt cumparate de servicii asa ca nu se fac din ele bani. Am un tovaras din ucraina care s-a mutat in romania din cauza razboiului. Tipu are o platforma de sms-uri. Face peste 100 de mii de coco profit pe luna. Stiu un roman in Elvetia de vinde cartele sim cu credit anonime prin posta spre toata europa si face o caruta de bani. Repet, cei care nu se ocupa full time de hackareala si nu invata din mers cum functioneaza sistemul financiar international si nu studiaza tehnicile folosite de fbi/interpol/europol, sau nu studiaza cum se spala banii vor fi prinsi si extradati. In functie de ce magarii au facut... unii primesc 5 ani, altii primesc pe viata. Majoritatea hackerilor romani din anii 2000 s-au ocupat cu cardeala. Te puteau prinde foarte usor pe vremea aia. Sagetile erau filate si cei de la bcco (diicot) vedeau cu cine se intalneste, ascultau telefoanele (ca nu discuta nimeni e2e pe vremea aia ) si era suficient sa te bage la grup organizat. Majoritatea hackarasilor nici nu stiau despre antifilaj/contrafilaj. Sagetile de regula se duceau glont la atm-uri - eventual si cu cate 1-2 telefoane pornite prin buzunare. Dupa ce scoteau banii cash se duceau glont acasa sau la sefu. Oricum dupa filaje faceau si o perchezitie si prindeau sagetile cu cardurile clonate prin buzunar. Ce crezi ca faceau sagetile? Turnau tot in scris. Nici nu mai zic ca multi aveau pisicute, cd-uri si laptopuri necriptate prin casa. Iar aia de vindeau-uri dump-uri erau asa de prosti de foloseau western union si se duceau ei (sau niste sageti) sa scoata banii. Dupa ce scoteau banii de la WU isi cumparau ultimul model de BMW cu bani cash sau mai rau ii depuneau in conturile lor bancare. Baietii prin occident folosesc masti si buletine false daca au nevoie de western union. Prin anii 2000 rasareau punctele WU prin Dragasani, Pitesti, Valcea, Calea Mosilor mai rau ca ciupercile dupa ploaie. Acum nu mai foloseste nici dracu WU. Guess why ? Hackareala in romania a murit din fasa. Mirajul banilor i-a atras pe hackarasii romani, dar erau condamnati din prima zi in care s-au apucat ca nu aveau access la informatie si se copiau unii pe altii. Internetul a fost si proiectat ca sa foarte fie supravegheat. Baietii foloseau messenger-ul pe vremea aia si yahoo avea protocol secret cu NSA-ul din anii 2000 sa furnizeze toate emailurile si conversatiile utilizatorilor. Hackarasii autohtoni isi riscau vietile inainte sa apara criptomonedele, sa foloseasca tor, servicii de proxy-uri platite anonim si s-au apucat toti in grup de cardeala de pe calculatoru propriu din apartamentu parintiilor fara sa stie de compartimentarea identitatii online. Internetul a fost proiectat de americani sa fie impotriva hackerilor. Scolile de formare a hackerilor de la mitica nu i-a invatat mai nimic. S-au dus ca boii si au iesit ca vacile. Cred ca o vina majora o au si institutiile romane. Trebuiau ca institutiile de forta romane sa ofere publicului access la metodele cum sunt identificati si arestati hackerasii autohtoni. Americanii barem publica o parte din documente si pot sa fie frunzarite. La unele cazuri importante poti citii toata transcrierea procesului redactata de grefiera si poti vedea toate dovezile de la tribunal. In anii 2008-2010 institutiile de forta din romania incarcau videoclipuri pe youtube de 20-30 de minute cu descinderile mascatiilor. Acum ei incarca video-uri de 10 secunde din care 8 secunde ne arata masinile mascatiilor cum ies pe poarta institutiilor. Criminalitatea cibernetica o sa existe tot timpul, barem institutiile sa fie transparente si sa invete oile cum sa se protejeze ca sa nu mai fie atatia romani extradati si faca cozi prin puscariile de aici. bafta
  24. Criminalitatea cibernetica bubuie frate. Volumele cresc an de an. Numai ca trebuie sa fii foarte bun. Sunt pe telegram zeci de mii de rusi online care presteaza tot felul de servicii reale. Comunitatea de hackeri din romania a aparut prea devreme si a pierdut trenul. De ce spun asta? Majoritatea "hackarasilor" au fost extradati ca s-au ocupat exclusiv cu carduri. Erau usor sa ii fileze baieti de la bcco (diicot) cand se duceau la bancomate sa scoata cashu' si identifcau tot grupul din conversatii telefonice si intalniri. In ultimii 10 ani crimininalitatea cibernetica la nivel international a bubuit. Pana si coreeni rup bancile fraierilor. Nu poti sa fii hacker cu juma' de norma. Ori esti si iti dedici toata viata hackingul ori nu esti. Bafta. Am doar oameni care lucreaza pentru mine ce nu imi stiu numele, nu stiu cum arat, si nu stiu unde stau.
×
×
  • Create New...